aynı sorun herkeste var takozlardan deniliyor.
merhaba arkadaşlar aracım 1 ayını devirdi dün batmandan tatvana baya bozuk bir yolda aracımı kullandım git gel 220km yaptım yol resmen bazı yerlerde tarla olmuştu. sorum şu direksiyonumdan tam tur bir dönüş yaptığımda çıt gibi lık gibi tamda çıkaramadığım birses geliyor aynı sebebi nedir acaba 360 belli bir yerde yapıyor sola sağa yaptığımda o ses geliyor ama sadece 1 yerde tabi ses çok az daha öncede dikkatimi çekmedi müzik sürekli açık olduğundan dün fark ettim.
aynı sorun herkeste var takozlardan deniliyor.
ben daha duymadım..
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Bende ilk defa dün farkettim çok ince bir ses ben sürekli müzük açık kullandığım için belkide fark etmedim tam turda oluyor çözümü var mıı ? Sesi kesebilirmiyiz ?
Çevirirken mi oluyor, çevirdikten sonra giderken mi oluyor? çevirirken oluyorsa muhtemelen arkadaşın dediği gibi takozlardan.
serviste sormuştum yeni arabalarda takozlardan olmaz direksiyonun içinde yay varmış ondanmış normalmiş
ben her sabah otoparkdan çıkarken city açık çok dar bir yerden dönmeye çalışıyorum.. tabiki direksiyonu tam tur 4veya 5 tur yapıyorum .. turun sonunda bugun bir ses duydum. ama sonra gelmedi. bende de bu her sabah tam turlar sorun açarmı ki ilerde başıma...
bana sanki sinyal kolundan geliyormuş gibi geldi..
merhaba arkadaşlar bende aracı alalı 2 ay oldu benim direksiyondada çevirdiğimde değil de normal araç stop halindeyken ve giderken ufaktan bi gıçırtı var direksiyonun arkasından geliyo ama çözemedim varmı aynı dertten yakınan veye çözüme ulaşan arkadaşlar.
araç genelde belli bir km yaptıktan sonra giderken saga sola cevirince yada kasislerden gecerkende geliyor mu bu ses Harun.
EVOEVOEVOEVOEVO
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri