Valla ben arabamı Evo mavisi olarak sipariş ettim ama hala daha göndermediler haliyle göremedim arabamı ama videolarda falan gördüm bence evonun en güzel rengi.
Printable View
Valla ben arabamı Evo mavisi olarak sipariş ettim ama hala daha göndermediler haliyle göremedim arabamı ama videolarda falan gördüm bence evonun en güzel rengi.
pop kit i daha sonra yaptırabiliyormuyuz
Valla ben sırf ön tamponların siyah olmasından dolayı aracı siyah aldım. Böylece ön tamponlar sırıtmıyor.
Evo ön ve arka tampon boyası yetkili serviste peşin olmak üzere 300 TL. Astar boya artı fırın boya işlemi yapılacak. Fabrikasyon olmayan herhangib bir aksam yapıştırma ile tutmaz dendi.
Benim aracım beyaz ve gri döşeme...Araca dışardan bakıldıgında kromajlar, jant renkleri ile iç döşeme cok uyumu. Renkli iç döşeme ve o güzelim göğüsün uzun vadede solması hem iş açar hem de hoş görünmez. Güneş altında kalan bir aracın döşemesi mutlaka solacaktır. Ama gri solsa da gridir.
Selamlar
beyaz dış , iç bordo şiddetle öneriyorum ilk defa bir aracın içinin bukadar renkli göze gelen yapısı olduğunu gördüm evoda. bu arada bende ön arka siyah bölgeleri kırmızıya boyatmayı düşünüyorum nasıl olur acaba gözümüz alıştı buna :S
yılmaz bizim iç dıış siyah 10 numara ama yinede siyahı tavsiye etmem dış renkte
Serviste 100 TL ye boyattım şu anda 150 lira istiyorlar galiba ama aracı henüz teslim almayanlar için serviste bedava boyatabilirsiniz eşantiyon olsun o da diyip tavsiye ederim garajdan bakabilirsiniz.