arkadaşlar benim araçta 1,4 105 bristone potenza 205 45 r 17 var.yalnız yol sesi var.
Printable View
arkadaşlar benim araçta 1,4 105 bristone potenza 205 45 r 17 var.yalnız yol sesi var.
ben bugün aldım Miclhelin var istedme dahil. sordum benim aracın ithal geldiğini söylediler.. start&stop larda bu lastik varmış
Continental - ContiEcoContact 185/65/15
Bendede Michelin var.Aracı geçen hafta aldım bende
Continental
Active modellerinde Michelin,Dynamic modellerinde Goodyear kullanıyorlar demek ki...
arkadaşlar benim araçta italyadan geldi.bende de continental var.
1.4 Fire motor dynamic model
CONTINENTAL ECOCONTACT 3 185-65-r15 lastik var
HERKES de farklı marka lastik var bu nasıl iş acaba bayiler mi bunları değiştiriyor yoksa fiat fabrika çıkışı mı değişik çıkarıyor bu araçları ?? bence bu durum çok ilginç.
Başka firmalar aynı serideki tüm araçlarına aynı marka ve model lastik kullanır,Fiat ın bu uygulaması gerçektende ilginç...
active michelin çok memnunum.
Bu işi öğrenmenin en güzel yolu Fiat müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek arkadaşlar,Bizim garanti belgesinde Michelin yazıyor aracın üzerinde Goodyear GT3 takılı,sizlerde garanti belgelerinizin ilk sayfasında ne yazıyor bakıp karşılaştırırsanız iyi olur...
Evo fabrika çıkışı 15" lastik ölçüsü standart 186/65/15 mi ?
Active modelinde 175*65*15
Dynamic modelinde 185*65*15
Fiat müşteri hizmetlerini arayıp söyledim durumu,telefonumu ve gerekli bilgileri aldılar,geri döneceklermiş bu konuda...
Daha dönemediler,uzak yoldalar sanırım...:)
Arkadaşlar birşey soracağım.
Lastiğin üzerindeki yazıları beyaza boyatmak mümkünmü nasıl yapılır. Mesela bunun için boya kalemi satılıyormu ve bu boya dayanıklı oluyormu?
Bazı araçlarda görüyorum,özelliklesiyah araçlarda çok güzel duruyor.
Benim lastiklerde continental ,araştırdım bu msrks gerçekten kaliteli.
Lastiklerdende çok memnunum yol tutuşu iyi ve az ses var.Ama gerçekten çok ilginç 4 farklı marka lastik takılı olması.
Bu işin peşini bırakmaya niyetim yok,garanti belgesinde Michelin yazacak adamlar Goodyear takıp verecek bize,bayinin bu işte oyunu varsa Michelin ile değiştirene kadar uğraşırım onlarla...
Abi gerekirse italyaya yazarız.
1.4 77hp dynamic aracım bir haftalık goodyear gt3 var 185*65 r15
Bugün FİAT tan aradılar,ilgili birimlere konuyu aktarmışlar,araştırma devam ediyormuş,en kısa zamanda geri döneceklermiş,hayırlısı bakalım...
fıorıno emotıon 195 55 16 brıdgestone
bende bristone var sanki ses yapiyor bide havalari 40 cikti ben onlari 34de cektim garanti belgesinde nerede ne yaziyor
Garanti belgesinin ilk sayfasında sol tarafta yapıştırılmış bir kağıt var,satıcı bayi,şasi no,motor no vs yazan yerde en altta lastik markası yazıyor...
Bende bristone yazıyor o kağıtta sanırım continental daha iyi :) Müş. Hizmetlerini aradım ancak konuştuğum kızın bana bu konuyu bayilerle görüşmem gerektiğini belirtti ilginç...
Hazır aramışken bir iki şey sorayım dedim bu bakım konusu 20.000 den 20.000 e yapılırsa garantiyi etkilemiyormuş ama senelik bakımı öneriyoruz dedi.
ve yetkili servislere lpg montajı için izin verilmesini talep ettim bakalım ileticeğiz dedi ama birşey çıkar mı allah bilir...
Arkadaşlar şu Evo lara lpg montajına izin için herkez müş. hizmetlerini arayıp talepde bulunsun belki böyle olunca daha çok dikkat çekebiliriz.
Arkadaşlar ben başka marka araçların forumlarında bu konuyu araştırdım.
Bazı markalarda bu uygulama var anı model arabada farklı marka lastik oluyor.
Ama garanti belgesinde başka ,arabad başka astik bilgisi olması gerçekten ilginç.
bende de GoodYear GT3 var 185/65/15 bende de bundan var
Bugün Fiat Müşteri hizmetlerinden aradılar nihayet,değişik markalarda lastiklerle geliyormuş bu araçlar,garanti belgesinde hata olabiliyormuş.
Garanti belgesini aracı aldığımız yere vermemizi istediler,bayide belgeyi merkeze gönderecekmiş daha sonra bize yeni belge gelecekmiş...
Bende bayiye gitmeden sistemden bu hatanın düzeltilmesini talep ettim,onlarda sistemlerinden bizim aracın lastik markasını Goodyear olarak değiştirdiler.
İlerde başka bir bayinin servisine gittiğimizde lastiklerde hata olsa sorun yaşayacaktık,şimdi bu sorun ortadan kalktı,size tavsiyem garanti belgesinde hata olanlar aynı şekilde davransınlar...