Continental.
Hepsi avrupa lastik,hepsi iyidir.
Printable View
Continental.
Hepsi avrupa lastik,hepsi iyidir.
Daha önceki araçlarımda da goodyear ın farklı modellerini kullanmıştım. bende de goodyear gt3 var ve araç içeri ses almadıgından, kaydırmadıgından, yol tutusundan dolayı memnunum. Conti de kullandım michelin de ama direkt karsılastırmak dogru olmaz...
michelin var bendede 5 ay oldu
bridgestone ++ biraz kötü lastik
Benim GP nin Bridgestone du.. bir yakınımın GPsinin ki Pirelli idi...
bendede bridgestoneb250 var ama bence fazla sesli ve sert kis kosullarinda kullanmadim bunu daha once kullanan arkadaslar varmi nasil
Şansımıza Goodyear çıktı,garanti belgesinde Michelin yazıyordu,sorun olmayacağını söylediler,bayide bizim aracın yanındaki Active Evo da Bridgeston vardı...
continental 1.5 ay oldu memnunum...
eğer üzerindeki lastik markası hoşunuza gitmiyorsa bayi ile konusup diğer araçla takas ettirebiliyorsunuz sanırım biz bi kaç kez öyle yaptık
Continental - ContiEcoContact 185/65/15 bndede bu marka ebat var :)
Miclhelin Energy Orjinal üzerinde gelenler
continental gelenler şanslıymış valla tanesini 150 tl ye aldım:D:D
bır ay once aldım actıve mıchelın var
bende 1 ay once aldım goodyear gt3 vardı
Goodyear GT3
2009 kasımda aldım, dunlop sp 30 ile geldi
diğer 2006 gp'mde bridgestone b250 vardı, bu kadar berbat bi lastik görmemiştim, neredeyse her rampada kuru havada dahi patinaja düşmeden kalkmıyordu. yağmur vs. siz düşünün artık. ama bu üzerindeki dunloplarla 20,000km yol yaptım, yol sesini alması dışında bir sıkıntı göremedim. dunlop sp30'lara kötünün iyisi desek yeridir :)
Pirelli... 175/65/15 lastikler mevcut..