Kendinden sisleri var olan modellerdekinin aynısı. Far ayarının hemen solundaki tuş. Sonradan eklenen bir tuş değil yani...
Printable View
uçmuşlar........
valla bende arabnın ilk bakımında farlarımı (sisler dahil) xenona çevirmiştim.bana 800TL ye mal olmuştu işçilik dahil. ancak sisli ve yağmurlu havalarda pek bir faydasını gördüğüm söylenemez. keza hafta sonları trabzona gider gelirken cankurtaran geçidinde bol bol görme fırsatım oldu da...
Çok aşırı bir fiyat, ben full kit 1000 TL farkla aldım aracı sis farları çelikjant deri direksiyon vites vs vs...
Valla bilmiyorum servisi aradığımda ayne böyle söyledi eleman.Farlar bişey tutmuyo dedi ama beyin değişmesi pahalıymış.
Bence taktır dışarı bir yere butonu gizlettir aküden gelen kabloyuda soketli yaptır servise giderken sökersin, böylece garanti sorunu çözülmüş olur.
Abi sevise gittim 500 tl e yaparız dediler ne iş anlamadım :) Xenon farı sordum birde 350 tl dediler.Farların altına led yapabiliyormusunuz dedim yok dediler.Peki dışarda ledi dışarda yaptırsam garantiyi bozarmı dedim onada bozar dediler :) huleynn ne garantiymiş beaa arabanın hiç biryerine dokunamıyorum :D
Servis is guzarligi baska bisi degil far alti led yapsan yarin birgun sol camin bozulsa yada motorla ilgili sorun ciksa , far alti led takmisssin garanti yokmu diyecekler :D bu tarz oyunlara gelmeyin elleri mahkum isterlerse heyet cagarsinlar yinede pasa pasa yapmak zorundalar. Disarida yaptirdigin hersey yaptirdigin yerin arizalanmasiyla ilgilidir farkli hicbir yerin garantisi bozulmaz ,bu konularda bilincli olalim oyuna gelmeyelim.