Onlar basit--bir tasarım hatasımıdır bilmem! fakat A sütunları içler acısı.
Özellikle sola keskin virajda isen kara kara düşün artık...
Örneğin ön camda çok su var ve silecekleri çalıştırdım bir de sol cam açıksa hooop bütün su içeri... sinir bozucuayrıca radyo frekansı aricam frekans değiştirici taa orda
uzanması zor... vs... sizin de yorumlarınızı bekliyorum...
Konu Reddline tarafından (11/04/2007 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.
Onlar basit--bir tasarım hatasımıdır bilmem! fakat A sütunları içler acısı.
Özellikle sola keskin virajda isen kara kara düşün artık...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
bu ön cam su olayı ilginçç..hiç fark etmedim...
bir de su püskürtüp ön camı silmeye çalışırken sileceklerin alt kısmında camda sular birikiyor kalıyor özellikle yüksek süratte gidiliyorsa yarım saat ordan burdan su geliyor ön cama
arka görüş alanı çok çok dar. artık geri geri giderken arkaya dönmüyorum aynaları kullanıyorum..
Puntoyu almadan önce eski sedan b,i nissan kullanıyordum iç dış ayna kolan hizalamarı gerçekten mükemmel di. puntoyu alınca ilk önce ön kelebek ve sütünlar çok işlevsiz gelmişti neyseki alıştım..artık bir sourn yok ancak arka görüş için aynısını söyleyemicem dikiz aynası biraz derin gösteriyor ve bu da arka camın şeklinden mi bilmiyorum görüşü baya etkiliyor ona bi türlü tutturamıyorum. şöyle söyleyeyim Sedici 4x4 e binen varsa ne kadar şanslı olduğumuzun arkına varmıştır![]()
ön yolcu koltuğu çok yüksek...
Bende katılıyorum, silecekleri çalıştırmadan önce, hemen camları kapıyorum.Ayrıca virajlarda yol tutumu pek iyi değil yolu kavramıyor
bence de yol tutusu sınıfına göre gayet iyi ben cok memnunum
sileceklerden bende memnun değilim
iğne ile ayar yapayım dedim öteki araçlar gibi olmadığını görünce kurcalamadım
arkadaşın kia cerato su var, silecekler takdire şayan!! 6 kooldam çok tatlı püskürtüyor,
bizimkisi ön cam da sileceklerin altında kalıyor, aradan yarım saat da geçse hala su kalıntıları yawaş yawaş geliyor.
ve sol ayn ön taraf cam camsuyu ile kirleniyor.
ufak tefek bişi ama, ben önceki broadwayımdan çok çekmiştim, bundan da çekmek istemyorum
araç askıda kaldığı zaman kapı içlerinden sesler geliyor..misal banket inerken ön tekerlekler önce indiğinden ve arka tekerlekler seviye olarak yukarıda oldğundan sanki bükülüyor araba..
ayrıca bu durum bende arka camların bazen kendiliğinden açılmasına neden oluyor..gel de anlat servise..
ayrıca ön kapı eşikleri acaip çamur oluyor..izolasyon da çok iyi değil yani.
bendeki sorun bska kimsenin gp varmı.benim ark bagaj camından içeri su girio.aracı yıkayıp arka bagaj kapısını kaldırdırdıgımda camın iç tarafında aşşagıya doğru su skıyor çok ilginç geldi servise söyledim cam fitilleriyle ilgili dediler ama sorunum hala devam edio
yağmurda camlar kapalı olduğu için fark etmedim..
ön cama su püskürten yerlerin ayarları yok ve birçok grande sanırım üretim hatalı çıkmışş su sileceğe geliyo cama gelmiyoo..o sebepten temizleme amaçlıda kullanamıyorum....
kelebek cam muhabbetti eiğimli yapı nedeniyle yazıyo dergilerde...
Cam suyu sorununu bugün yazıyım diyodum tamda.Benim sevmediğim tek şey aynalar ve sertlik.Hiç bi arabada aynalar bu kadar zorlamamıştı beni.
bana görede ergonomisi düşük gpnin biraz
Bu sorunun aynısı bende de var. Yıkamadan sonra veya şiddetli bir yağmur sonrasında aynı durumla karşılaşıyorum. Şarıl şarıl su akıyor bagaj kapağının içindeki 2 delikten. Camla alakası yok, bagaj kapağının kenarlarından sızıp, tampona yakın yerdeki deliklerden içeri giriyor. Servis problem olmaz, akıp gidiyor dedi ama bu en kestirme çözüm yolu tabii ki. O delikleri silikonla kapatsam mı acaba diye düşündüm ama o delikler orada ise bir görevleri vardır mutlaka deyip vazgeçtim.
Yol tutuş bence oldukça iyi GP nin.Yalnız güvenlik kaygıları nedeniyle gerek ön gerekse arka görüş oldukça kötü tasarlanmış.Gerçi tüm yeni araçlarda az çok bu problem var.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri