bendede beyaz hastalığı vardı ama malesef bulamadığım için kırmızı aldım şimdide iyiki almışım diyorumda neyse :D hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi bir punto bulursun...
Printable View
bendede beyaz hastalığı vardı ama malesef bulamadığım için kırmızı aldım şimdide iyiki almışım diyorumda neyse :D hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi bir punto bulursun...
Hasan'ın (insomnia06) aracına bakmanı öneririm.. ben almamış olsaydım kaçırmayacağım bir araçtı.. aslında jetta arayan çok sevdiğim yakınımı ikna etmeye çalışıyorum bende gidelim haftasonu ankara gör aracı diye.. ama puntoya pek niyetli değil.. dizel dopdolu bi araç..
Hayırlı olsun.Birgün herkes puntocu olacak :)
teşekkür ederim arkadaşlar hepinize ayrı ayrı. Sağolun inşallah kısa zamanda bulurum bende bir punto bu arada coşkunun aracı çok güzel :) okan teşekkür ederim tavsiyen için hasanın aracına bakıcam inşallah.
hayırlı olsun ALLAH gönlüne gorede bır arac bulmayı nasıp etsın.
Ankara'da Aydın otomotiv var. Bildiğim kadarıyla 2006 model 118,000'de beyaz bi GP'leri var. Ben alıcaktım araç benden bir saat evvel diğer şube tarafından satılmış. Ben şimdikini aldım. Telefon geldi alacak adamın kredisi çıkmadı gel sen al diye :) Araç aldığım için alamadım. Fakat araç boya, kaporta motor olarak çok çok temizdi ve bakımlıydı... Zaten tanıdık kişilerdir. Özellikle temiz araç satıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam araç orjinal Ankara plakalıydı...
linkini buldum bi bak istersen : https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...30356478/detay