Sonunda kavuştun be Zafer. Allah ayırmasın bundan sonra. Gerçi istesende ayrılamayacaksın. :) :)
Kazasız, belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle hayırlısı olsun.
Printable View
Sonunda kavuştun be Zafer. Allah ayırmasın bundan sonra. Gerçi istesende ayrılamayacaksın. :) :)
Kazasız, belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle hayırlısı olsun.
tur attin demi abi :D
tşkler kardeşlerim ve abilerim.. yasemim nikahı kıydık yakın zamanda bir ayrılık görünmüyor puntoyla.. onurcum ufaklık anaokuluna başladı onun okula turlayıp duruyorum..:)
abi hayırlı olsun güzel bir araç aldın...boyatmışken öndeki krom çıtayıda boyatsaydın...değişikliklere hemen başlamışsın..hızlı gidiyosun baya:)
fırat tşk ederim. krom çıtayı boyattırmadım o numunelik kaldı.. tamponlarda ki plastige gıcık oluyordum gerçi çogu yeni modelde tamponlarda plastik aksam kullanılıyormuş moda gibi bişey galiba.. bence boyalı çok daha güzel zevk meselesi tabiki.. jant ve lastikde çok havesliydim ama kararsızım şimdi konfordan ödün vermem gerekecek .. sagından solundan ses gelmeye başladıktan sonra jan lastik vede yay düşünüyorum...
hayırlı olsun güle güle sorunsuz problemsiz kazasız belasız kullanman dileğiyle:)
hayırlı olsun abi, sonunda kavuşmuşsun.
güle güle, kazasız, belasız kullanman dileğiyle
hayırlı uğurlu olsun,ne güzel anlatmışsın abi evo alasım geldi:)
hayırlı olsun kazasız belasız inş
inşallah abi,görüşmek üzere iyi akşamlar...
arkadaşlar arabamda boyattıgım plastik aksam dışında size sormak istedigim kapılar var sorun olarak.. kapılar kapanmıyor bizde yavaş çekiyoruz biraz.. ama palio da kapanıyordu okadarda yavaş çekmiyoruz.. ben kıyamıyorum diye düşünüyordum hanımda dün deyince bunun kapılar niye zor kapanıyor diye paylaşmaya karar verdim.. ayarlarından mı kaynaklanıyor olabilir.. yeni oldugundan mı olabilir?