Ben en iisi bi sahte app basririp geceleri onunla cikayim.. :D
Printable View
Ben en iisi bi sahte app basririp geceleri onunla cikayim.. :D
Göstermek gibi olmasın da, şöyle bir şey de var piyasada, satılıyor :
DealExtreme: $98.14 RF Remote Activated Vehicle License Plate Privacy Cover Sanyo Motors (2-Plate Pack)
ben 50 yi de görsem 60 da görsem 70 ile geçiyorum.
bütün kameralara dikkat edin.
radar kameralarının çoğu bildiğimiz zoom özelliğine sahip, yüksek frame kaydeten standart kameralardır. önemli olan kamerayı izleyen bilgisayar programıdır. arabanın belli bir mesafeyi ne kadar sürede gittiğini hesaplayarak hızını bulur program. bu yüzden şu kamera radar ya da değil demek yanlış olur. gerçi ankara emniyetin sitesinde hangi kameranın ne olduğu yazıyor olması lazım.
-
birde arkadaşlarda değinmişler
hız sınırı 70 olan yerlerde, kameraların üzerinde 60 yazıyor. ne saçma iş arkadaş anlamadım gitti.
kameralara yaklaşırken dikkat edin, önde birisi frene asılabilir.
eğer sizde yavaşlayacaksanız kısa süre 4lü leri yakın arkadaki uyansın..
devlet düşmanı filmini hatırlayın.komple izlenen ve dinlenen bir ülke oluyoruz. biz araç sahiplerine ceza yağdırıp milletin mama parasını çıkartacaklar.
bu kamera olayı kısmen sahte kaza raporlarının önüne geçmek için de kullanılacak olabilir.
şu saatte şurada kaza yaptım diyeceksin bir bakacaklar orada kamera var. ve senin araba orda kaza yapmamış. ya da sen bu yoldan hiç o saatlerde geçmemişsin ki uçarak mı geldin kaza yaptığın yere diyecekler.:)