iyi yolculuklar abi... dikkatli git gel... allaha emanet...
Printable View
iyi yolculuklar abi... dikkatli git gel... allaha emanet...
Bu akşam Bravocular GP cilerle Kentpark a Ferhat göçer izlemeye gidiyor, buna Operatörde dahil arzu edipte müsait olanlar buyursunlar efendim
Kardeşim operatör Murat şu anda İzmir - Ankara istikametinde Ankara TOBB binalarının önünde park halinde duruyor. Bir akrabasının arabasının yanında akrabasının arabası için elektirikçi bekliyor. Ben tiyoyu vereyim ilk giden dolabı kapar :)
şuan öveçler de yolun kenarındayım ,hangi caddede olduğumu siz bulun...
yeni bir forum oyunu... operatörmurat abi. şuan ankaranın hangi caddesinde... hadi bakalım kolay gelsin...
ben arada tam nerde olduğunu öğrenir tiyoları veririm sizlere :)
iyi gezmeler dikkatli kullan abi arabayı..:)abs denemesi felan yapmaya kalkma:D
Cok yogun arkadas bos vakti yok galiba baksana durdugu yerde durmuyor bile nerdesin bilader .bosa cikinca ararsin umarim :)
öncelikle akşam beni kent parka davet eden abilerimden özür diliyorum gelemediğim için, zati dün kurtuluşta yürüyüş varmış sıkışıp kaldık,iftarı pursaklarda yaptık, bugün asker arkadaşımla ve komutanımla güvenparkta buluşacağız,gelmek isteyen forumdaşlarımızla bişeyler içebiliriz...05322800822 telefonum...
memedim dükkanı açıcaksan söz sana uğrarım... usta akşam üstü ben sana geldiğimi haber vermek için aradım sen yoktun,baban şuan dükkanda olmadığını söyledi,aradığımı demedimi sana ?
Senin canin saolsun aksam iftara davetliyim iftardan once musait vaktinde ara bulusalim acarim senin icin ayipsin ;)
Abi cebim yokmu sende niye aramadin :) bu gun goruselim ..
Dur ben buraya yazayım Mehmet'in cep telefonlarını :D :D