Eğer 90bg Active de ESP varsa bence bunu tercih etmelisin kesinlikle.ESP ye ne zaman ihtiyaç duyulacağı belli olmaz,önemli bir ayrıntı bence...
Printable View
Eğer 90bg Active de ESP varsa bence bunu tercih etmelisin kesinlikle.ESP ye ne zaman ihtiyaç duyulacağı belli olmaz,önemli bir ayrıntı bence...
aracınızda ne olmazsa olmasın, ne bileyim, deri koltuk, sunroof bunların hepsinden vaz gecebilirsiniz ama ESP'den vaz geçmeyin.
ESP ZORUNLU OLMALIDIR
abarttıgımı dusunenler olabilir ama degil. arastirmalar hava kosullarına gore esp'nin kaza riskini yuzde yirmi ile elli oranında azalttını kanıtlamıstır. euroncap tavsiyesidir.
bakın bizim insan olarak, gazi ve freni o kadar keskin ve hızlı ayarlamamız mumkun degil ama bilgisayarlar o kadar hızlı ve duzgun basarıyor, iste esp bu yuzden gerekli.
inanmayan arkadaslar, forumdaki o esp basligini bulup videoları izleyebilir. tiff neddly adlı eski f1 pilotu, besinci vites programının sunucusu, 110 km hızla kar ustunde giden bir arac ile once geyik testi benzeri bir test yaptı.
esp olan arac yola tutundu, espsiz olan arac kaydı, savruldu.
iste bu birkez gerekli olan birsey ama malımızı canımızı herseyi koruyor.
o yüzden arkadasım aracınız ne olursa olsun, espli olsun.
Valla Abi Ya Birde 5 Ay Once Servisteki Adam 2008 De Punto Nun Wagonu Cikacakmis Ayni Megane Gibi Cirki Cikti Bu Isin Artik
Ee Active 23 00 Milyara Aldik Ta Bu Active 31 260 Milyar Fark Cok Buyuk
bende 2008model alacağım kasım ayında -2007- düşünüyorum seçim fiyatları vurmaz inşallah acaba yeni donanımlar çıkar mı? ESP konusunda haklısınız valla süper bişey imkanlarımı zorlayıp esp li bir donanım alacağım.75 bg dynamic düşünüyordum ama onsa ESP yok sanırım ooof of gel kasım ayı gel aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum sevgili GP gönül dostları
ben de dynamic 75 hp + skydome ile 90 hp dynamic ( esp ) arasında kaldım :( skydome zevki mi yoksa esp güvenlik mi emin degilim.
90 lık dynamic al bence de.