10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Evo fiyatı hakkında

Engin Tok
    Engin_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 636

Standart Evo fiyatı hakkında

Arkadaşlar herkese merhaba.Bende Punto Evo almayı dusunuyorum. Bugun sole bı fıyat almak ıcın fıat showroomunu gezdık. Benzınlı evo almayı dusunmuyorum kullanan arkadaslar daha ıı bılırler ama herhalde sehır ıcı 7.5, 8 lt'nin altına dusmez dıe dusunuyorum. Multıjet Dynamic Evo için en son 32.000 tl gıbı bı fıyat verdiler.Sızce nasıl bır fıyat bana bıras cok gıbı geldı benım kafamda 29.5 30.000 TL gıbı bır fıyat vardı. Birde Evoların kronık sorunları warmıdır yol tutusu nasıldır bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim Active ile Dynamic arasındakı fıyat farkını wermeye degermı? Biras cok soru oldu ama Opel Corsaya gore nasıl bır araçtır?

BAKİ BAKİ
    2000 corsa gls 1,4 16v ov onderbaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 ** 4
    Edilen teşekkür: 96

Alıntı Engin_T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkese merhaba.Bende Punto Evo almayı dusunuyorum. Bugun sole bı fıyat almak ıcın fıat showroomunu gezdık. Benzınlı evo almayı dusunmuyorum kullanan arkadaslar daha ıı bılırler ama herhalde sehır ıcı 7.5, 8 lt'nin altına dusmez dıe dusunuyorum. Multıjet Dynamic Evo için en son 32.000 tl gıbı bı fıyat verdiler.Sızce nasıl bır fıyat bana bıras cok gıbı geldı benım kafamda 29.5 30.000 TL gıbı bır fıyat vardı. Birde Evoların kronık sorunları warmıdır yol tutusu nasıldır bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim Active ile Dynamic arasındakı fıyat farkını wermeye degermı? Biras cok soru oldu ama Opel Corsaya gore nasıl bır araçtır?
    1.5 ay önce 32.5 e aldım.anahtar teslim. ama o zaman 33 takas indirimli fiyat tı. ve üzerinde akt,f kit var.
    nette zaten 32.25 yazıyor. çok az indşrim yapmışlar. tüm bayilere telefon edin. ellerinde olmayan bir arabayı sipariş verirseniz indirim pek yapmıyorlar. fakat renk sizin için önemli değilse ellerindeki arabalaR daha ucuz ollur.
    şibdiden hayırlısı olsun

BAKİ BAKİ
    2000 corsa gls 1,4 16v ov onderbaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 ** 4
    Edilen teşekkür: 96

kapı kolları dikiaz aynaları. orta kol dayama çelik cantçift kademe katlanan arka koltuklar arka cam otomatiği sizin için önemli değilse active alabilirsiniz))

Koray Nalbant
    Punt∞ Evo.. EvoKoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    16 EV 0..
    Edilen teşekkür: 368

Nisan sonunda 32 bin e aldık,tek sıkıntı yıkattığımızda kornaya su kaçması yol tutuşunda herhangi bi sıkıntı yaşamadım gayet güzel,Evo dan sonra başka arabaları beğenmez oldum,Corsa nın full olanıyla Evo nun full olanı karşılaştırdığımızda Evo daha donanımlı,motor olarak cdti den 25 tork fazlası var (Cdti 165nm tork,Mjet 190nm tork)

Dynamic olanın Active den farkları
    -Çift Taraflı Digital Klima
    -Gövde Rengi Kapı Kolları ve Aynalar
    -Sis Farları
    -Viraj İçi Aydınlatma
    -Park Sensörü
    -Çelik Jant
    -Arka Otomatik Cam
    -Katlanabilen Arka Koltuklar
    -Estetik İç Aydınlatma
    -Sol Ön Kolçak

Aile aracı olarak kullanılacaksa aradaki farkı vermeye değer
    2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic

Feyyaz Yavuz
    FeyyazYavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GKA 10
    Edilen teşekkür: 218

Alıntı EvoKoray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nisan sonunda 32 bin e aldık,tek sıkıntı yıkattığımızda kornaya su kaçması yol tutuşunda herhangi bi sıkıntı yaşamadım gayet güzel,Evo dan sonra başka arabaları beğenmez oldum,Corsa nın full olanıyla Evo nun full olanı karşılaştırdığımızda Evo daha donanımlı,motor olarak cdti den 25 tork fazlası var (Cdti 165nm tork,Mjet 190nm tork)

Dynamic olanın Active den farkları
    -Çift Taraflı Digital Klima
    -Gövde Rengi Kapı Kolları ve Aynalar
    -Sis Farları
    -Viraj İçi Aydınlatma
    -Park Sensörü
    -Çelik Jant
    -Arka Otomatik Cam
    -Katlanabilen Arka Koltuklar
    -Estetik İç Aydınlatma
    -Sol Ön Kolçak

Aile aracı olarak kullanılacaksa aradaki farkı vermeye değer
    Aynen, Bide kornaya su kaçmasa süper olacak

mesut eyvaz
    mesut eyvaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Osmaniye
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Edilen teşekkür: 34

ben aracımdan çok memnunum az önce uzun yol için tekli koltuğu yatırdım aracın aldığı eşyaya inanamazsınız. eski aracım palio weekenddi tüplü yakıtta evodan fazzla idi tüplü olduğu halde istediğim renk ve dynamic modelini aldım 28.250 tlye beyaz olanıda vardı onada blumee tomtom navigasyon hazırlıkla28.600 dediler ben granit gri istediğim için ve blu me navigasyon pekte ilgimi çekmedi 28.250 ye aldımöyle pazarlık yaptık diyemem ama elimdeki çürük contası yanmış kmde 300 yakan penzin pompası bozuk komple boyalı hareret müsrü arızalı ve daha sayamayacağım arızalı aaracımı 10 bine verdim klima bozuk kalorifer tuşları çalışmıyot neler neler bir dikiz aynası yok ve 1000 tlden fazla masrafı olan bir aracı elimden çıkarmanın sevinci ile aracımı 28.250 ye aldım verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor. kızım 1 yaşında ve ilk defa bir uzun yolda klima açık gidevbildim ve kusmadı konfor ve rahatlık hiçbir şeye değişmedim

Engin Tok
    Engin_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 636

yardımlarınız ıcın tesekkurler fıyat arastırması yapmaya devam

Feyyaz Yavuz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GKA 10

Alıntı mesut eyvaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben aracımdan çok memnunum az önce uzun yol için tekli koltuğu yatırdım aracın aldığı eşyaya inanamazsınız. eski aracım palio weekenddi tüplü yakıtta evodan fazzla idi tüplü olduğu halde istediğim renk ve dynamic modelini aldım 28.250 tlye beyaz olanıda vardı onada blumee tomtom navigasyon hazırlıkla28.600 dediler ben granit gri istediğim için ve blu me navigasyon pekte ilgimi çekmedi 28.250 ye aldımöyle pazarlık yaptık diyemem ama elimdeki çürük contası yanmış kmde 300 yakan penzin pompası bozuk komple boyalı hareret müsrü arızalı ve daha sayamayacağım arızalı aaracımı 10 bine verdim klima bozuk kalorifer tuşları çalışmıyot neler neler bir dikiz aynası yok ve 1000 tlden fazla masrafı olan bir aracı elimden çıkarmanın sevinci ile aracımı 28.250 ye aldım verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor. kızım 1 yaşında ve ilk defa bir uzun yolda klima açık gidevbildim ve kusmadı konfor ve rahatlık hiçbir şeye değişmedim
    Koltuklar nasıl yatırılıyor, çok uğraştım yatıramadım

Feyyaz Yavuz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GKA 10

Alıntı Engin_T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yardımlarınız ıcın tesekkurler fıyat arastırması yapmaya devam
    Almışken kesinlikle dynamic alın derim
    İstanbul'da KIRMAK diye bir bayii var oraya da bir fiyat sorun ben oradan almıştım fiyatı gerçekten de çok uygundu. Kolay gelsin

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Koltuk yatırmayla bende uğraşmıştım biraz. Bir kere ihtiyacım oldu onda da punto beni utandırmadı.

Fiyat hakkında şu anda uygun ben evo duologic active i 30.000TL ye almıştım 3 ay önce. Şu anki fiyatlardan daha da aşağıya inmez gibi geliyor. 3 ayda kafadan liste fiyatı 1500 TL düşünce arabanın fiyatı canım sıkılmıyor da değil. Fiat keriz yerine koydu bizi. Bir daha fiattan sıfır araba alırsam 5 kere düşünürüm.