geçmiş olsun en güzelini yapmışsınız aynısı istanbul yolunda giderken bize yapamaya çalıştı bir renocu kuzenimin arabasıydı(focus) bir hamleyle kurtulduk adamda bariyerlere girdi ilahi adalet hiç durmadık bile..
Printable View
geçmiş olsun en güzelini yapmışsınız aynısı istanbul yolunda giderken bize yapamaya çalıştı bir renocu kuzenimin arabasıydı(focus) bir hamleyle kurtulduk adamda bariyerlere girdi ilahi adalet hiç durmadık bile..
böyle öküzler çok memlekette. otobüsle avrupa yakasına geçerken bir linea bizim otobüsü sıkıştırmıştı sonra da önünde aniden frene bastı bayağı bir uçtum tam köprünün çıkışta levent girişinde otoyolun ortasında. Bir sürü insanın hayatıyla oynadı resmen. sonra otbüsden indik adamın çevresini sardık bastı gaza kaçtı bir vatandaşda camına tutunmuştu onu da sürekledi Allah tan yaralanan olmadı.
toplanalım demissiniz ya aklıma bi olay geldi . bizim taksici bi abimiz var istanbulda calısıyor kendisi o anlatmıstı bi gun bi baktım taksicinin birini cevirmisler 3 5 kisi bende hemen atladım ee bizde taksiciyiz ya hop lan noluyo diye bi girdim aralarına iteleme kakalama falan derken bi baktım bizim taksici piyasada yok pırr kacmıs. adamların ortasında ben kaldım kimsin lan sen dediler taksiciyim abi dedim. adamlar zebbella gibi 2 3 te jip geldi aldılar beni aralarına tanıyonmu lan adamı dedier yok abi taksici olunca atladım ulan ne yaptıgını biliyonmu yok abi dedim diyor. yuru git lan basımızı belaya sokma bidahada her olaya atlama dediler . ulen diyor bidahamı banane kardesim diyor simdi aynısını biz yaptıgımzda bizim puntodas kacarsa ne edecez