Arkadaşlar yorumlar için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Sanırım kendisi burayı okuduğunda net bir fikre sahip olacaktır.
Printable View
Arkadaşlar yorumlar için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Sanırım kendisi burayı okuduğunda net bir fikre sahip olacaktır.
Aracımı alırken fiesta focus bravo corolla yeni kasa fiorino ibiza anlayacağınız çook geniş bir yelpaze vardı. 26 binden 35 bine kadar bir bütçe ayırmıştım. İstediğim araçlar içinde kaliteli araçlar vardı sağlam güvenlik vs. vs. vs. Ben 2006 dan bu yana gp aşığığydım evo ile de iç dizaynına aşık olmuştum ilk 0 arabamı da gidip ilk aşkım olan evo ile aldım. Maddiyat kalite tabiki çook önemli ama şçyle söyliim evoma binince mutlu oluyorum bu arabayı çok istedim diyorum. Diğerlerini alsaydım evo hep aklımda kalacaktı. Şuan çok ama çok memnunum. 28 bin tl me mal oldu ama değdi tek sıkıntım 1 yaşında bir kızım var bagaj olacak . onada gititim harika bir araba koltuğu aldım ben bile imreniyorum walla bazen benmi binsem diyorum koltuğa. Lafı uzattım galiba bazen akıl mantık duruyor aşk başlıyor.
Mesut bey hayırlı uğurlu olsun aracınız.Aracıyla bu denli iyi anlaşan kişileri gördükçe çok seviniyorum gerçekten.Evo gerçekten tasarım olarak belki benim bile ileride düşünebileceğim harika bir araç.Ancak mesele üst segment bir araçtan Evo ya geçilirse nasıl bir izlenim bırakacağı, 3 yılı aşkın Focus kullanıp Evo ya geçtiğinde hayal kırıklığına uğrayıp uğramayacağı.İlk bakışta Evo kendisine aşık ediyor ki biraderin fikrinin karışmasına sebep olanda bu.Şimdi bu yönde konfor, donanım ve yol tutuş haricindeki önümüzdeki en büyük sorun Evo MJ motorun Türkiye de 75 hp üzerinin olmaması ki bu büyük bir eksiklik.Takdir edersinizki 110 hp bir araçtan 75 liğe inerse büyük sıkıntılar yaşayacak.
tabi güç performans yönünden sizi sıkabilir. çünkü bende 77 hp lik olanı kullanıyorum hız ve performans beklemeyin diyebilirim onun için bence 1.6 multiair 106 hp olanları incelemeli küçük bir araç için bence yeterli performansı bu araçtan alır. Bende palio 1.4 8 v weekendden sonra bana performans olarakta harika geldi :)
tabiki evo herşeyiyle süper araba bence
koltuklar. kapı içleri göğüsteki plastikmalzeme aynı. genişlik açısından sıkıntı yok ama bagaj genişliği tercih meselesi, diğer konular da ise sonuçta segment farkı var kıyaslanamaz.
fiesta deseniz neyse.
bagaj olarakta tekli koltuğu yatırdım kızımıda 2 likoltuğa yerleştirdim haria bir oturak almıştım onada ve sw paliomun aldığı eşyaları aldı. kriterlerime göre mantıklı bir sevgiymiş evo sevgim şöyle
1. Yakıt ..... 260 kuruş şehir içi dışı karışık klima açık daha 600 km deyim
2. bagaj.... Tek çocukla bana rahatlıkla yetti birde beşik ve bebek arabamızda yanımızda
3. görsellik. iç tasarım tam anlamıyla kalite kokuyor dış tasarım eski kasa punto daha yırtıcıydı sadece onla kıyaslarım. ama ben seviyorum
4. Malzeme kalitesi ford fiestadan ve yeni cliodan çok üztün 2 sinide inceledim
5. yerden yüksekliği çok iyi ben batmanda çalışıyoruum ve yere yakın olmasını istemiyorum aracımın
6. koltuklar çook rahat sürüş keyifli estetik bir aydınlatma gece yolculuklarını zevkli hale getiriyor.
7 müzik sistemi benim için ideal ama yüksek performans ekleyenlere bir şey diyemem
yani aracımı çook sevdim iyiki almışım diyorum