olabilir hacı sonuçta snn bp benden fazla bakalım nasıl işler oluyor görelim ben şöyle arabaya bir alışayımda.bugün nişantaşında yol bilgisayarıyla oynarken kırmızıda geçmişim inş.kamera falan yoktur. :D:D
Printable View
Mert bilion zaten paso otobandayım istanbul izmit arası 90 la gidiom deneyeyim ne yakacak diye kamyoncular sellöktör yapıyo utanıyo insan bi müddet sonra:D:D bende dayanamıom patlatıom gidiyom 30 dk kadar hiç gaz kesmeden 150 altına düsmüyorum ama tırsıyom yakında alırım elime turboyu diye:D bişey olmaz dedin garanti senden artık rahat rahat patlatırım:D
orda var diye hatırlıyorum yol ortadan ikiye bölünüyo orda hemen ilerdeki ışıkları diyosun.
oturdugun yerde bu tongaya düşüyosan diğer yerlerde işin zor madem yakınsın çık 5 dk bak arabayla bi tur atmıs olursun nişantaşı iyidir simdi tam saati yine gecme ama dikkat et:D:D
koksun koksun iyidir yeni lastikler patiye sarar normaldir balatalarda kokabilir araba yeni o da kokabilir bişe olmaz:D
hayırlı uğurlu olsun Abi araban :)
Keşke Abi ama dediğin gibi maddiyatta bitiyor olay. Genede çok güzel araç active olsun dynamic olsun. Kazasız belasız bin inşallah :)
Hayırlı uğulu olsun kazasız belasız.
Darısı artık bana. Hala beklemedeyim teslimatı.:frusty00: