şeytan aldı götürdü satamadan getirsin işine dönmüş seninki nasıl oluyormuş böyle kocaman arabadan kimsenin haberi yok...
bugun sabahtan beri arabanın nerde oldugunun peşindeyim. sipariş verdigim araba yok ortada. yetkili bayiye gittim oda bilmiyor mail attı cevap gelmedi telefonla aradı bilen eden yok. hala bizim araba gemide gözüküyor. agustosun 2 sinden bu yana gemide görünüyor. çalışan çocukta kabahat yok yanımda aradı dogru dürüst cevap veren yok. ufacık bişey alıyosun kargoda takip yapabilirken koca araba nerde bilemiyoruz. bayi pc den sipariş tarihini gösterdi temmuz 3. özellikle çabuk gelsin diye yeni sipariş geçmedik fabrikanın üretmiş oldugunu kotaya soktuk. araba üretilmişti yani. en son ticari sipariş numarasını aldım aradım müşteri hizmetlerini biraz önce ilgili birime ilettiklerini söyleyen bir tel aldım bakalım araba nerdeymiş...
şeytan aldı götürdü satamadan getirsin işine dönmüş seninki nasıl oluyormuş böyle kocaman arabadan kimsenin haberi yok...
Paranla Rezil Olmak Bu Olsa Gerek.
abicim yurtiçi kargo ile getirtseydin şimdi hangi şubede görürdün de... parası neyse verilirdi. yazık ya müşteriye yapılır mı bu. bence o bayi ile ilişkilerinizi de kesin arabayı aldıktan sonra..
Demekki Full Bir Bravo İstesek 2011 in 4. Ayında Anca Gelicek Yazık Çok Yazık ...
aslinda tam söyledikleri tarihte burada oluyor umarim kisa sürede gelir
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
gelişmeleri haberdar edecegim arabanın gelip gelmemesini artık umursamamaya başladım ama nerde oldugunu çok merak ettimm ne oldu başına ne geldi...
o nasıl oluyor ya araba kaybolmuş çok ilginç.. inşallah en kısa sürede bulursunuz![]()
kaybolmadı tabiki ama kimse nerde oldugunu bilmiyor iletişim bozuklugu var bulacam ben devreye girdim isterlerse bulmasınlar.. pc de takibe bakıosun gemide görünüyor 23 gündür gemide mi bu araç.. gemideyse diyelim nereye gidiyor bu kadar gündür. kürek çekerek mi geliyorlar...
zafercim kaptan arabaya ayar olduda getirmek istemeyip biniyorda olabilir gelince km lastik kontrolü falan yap
işin espirisi bir yana tabiki 23 gün gemide nereleri gezdirirler acaba meraktayım..
Bende arabamı bugün alamadım heyecanla bekliyorum yarını
Bende 2 hafta bekledim. ama söyledikleri tarihin üstüne 5 gün daha koy sen anca gelir o gemiler hiç bitmiyo bayii ler için.
Repair
Kedidir kedi
Şaka bir yana bu bekleme işi çok sıkıcı kötü bir şey. Şimdi hatırlıyorumda hergün arıyordum araba hazır mı diye![]()
arabayı 2 hafta önceden sipariş verdik araç Mersin den tırla geldi Fiat ın otoparkına , verilen tarihten 1 gün önce aldık arabayıFiat ın araba teslimatı şans işi
![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
fiat merkezden neriman hanımla konuştuk arabanın akıbetiyle ilgili.. benim araba hasar ugramış hızlı üretime geçilmiş yazışmalar yapılmış üretimi öne alınmış..eylül 20 de gelecekmiş...
oluyor işte fabrika tatildeymiş öne almışlar felan filan dediler.. en azından gemide demediler. ben bir sorun oldugunu anlamıştım zaten. bunada şükür en azından nerde oldugunu biliyorumgemide deselerdi kudurudum..
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri