oluyor işte fabrika tatildeymiş öne almışlar felan filan dediler.. en azından gemide demediler. ben bir sorun oldugunu anlamıştım zaten. bunada şükür en azından nerde oldugunu biliyorum:) gemide deselerdi kudurudum..:D
seninki de şansizlik abi ya vardir her işte bir hayir:)bana da 1,5ay sonra cuma günü gelecek burda olacak dediler oldu demek ne çıkarsa bahtina hesabi:D
24/08/2010, 17:42
zafermutlu
Alıntı:
hsyn28 Nickli Üyeden Alıntı
geçmiş olsun vardır bundada bir hayır.daha üretime baslamamıslarsa 17 jant secenegi ekletin sonra pişman olursunuz.
siparişi ilk geçerken isteyeceksin daha sonra olmuyormuş . banada mantıksız geliyor ama böyleymiş.. sonuçta 4 teker degiştirecekler nasıl olmuyorsa..
24/08/2010, 17:55
hsyn28
Alıntı:
zafermutlu Nickli Üyeden Alıntı
siparişi ilk geçerken isteyeceksin daha sonra olmuyormuş . banada mantıksız geliyor ama böyleymiş.. sonuçta 4 teker degiştirecekler nasıl olmuyorsa..
Zaten sizin yüzünüzden araba gec geliyor ben buna göz yumuyorsam sizinde birseylerden ödün vermeniz gerekiyor diyin isterlerse yaptırırlar biraz bagırıp cagırın yola gelirler:)
24/08/2010, 17:58
evolodi
hüseyin abinin dediklerini yapin o nederse haklidir abim benim :D:D
24/08/2010, 18:01
hsyn28
Alıntı:
evolodi Nickli Üyeden Alıntı
hüseyin abinin dediklerini yapin o nederse haklidir abim benim :D:D
Lütfen o senin güzelligin:D
24/08/2010, 18:03
zafermutlu
Alıntı:
hsyn28 Nickli Üyeden Alıntı
Zaten sizin yüzünüzden araba gec geliyor ben buna göz yumuyorsam sizinde birseylerden ödün vermeniz gerekiyor diyin isterlerse yaptırırlar biraz bagırıp cagırın yola gelirler:)
görüşmeler devam ediyor magdur oldum sonuçta:) bayiyi araya soktum şimdi daha önce olmaz demişlerdi 1600tl fiyat çıkarmışlardı biliyorsun ya . bende şimdi koz elimdeyken ugraşayım bakalım ne olacak bildiririm burdan sonucu..
24/08/2010, 18:05
hsyn28
Alıntı:
zafermutlu Nickli Üyeden Alıntı
görüşmeler devam ediyor magdur oldum sonuçta:) bayiyi araya soktum şimdi daha önce olmaz demişlerdi 1600tl fiyat çıkarmışlardı biliyorsun ya . bende şimdi koz elimdeyken ugraşayım bakalım ne olacak bildiririm burdan sonucu..
ok hallettir bence azcık diş gösterirsen yaptırırlar hatta yaparlar kendi servislerinde.