geçmiş olsun kardeş.. olay çok ilginç .ilginç olan ptt görevlisi olmaları. resmi bir görevli agız dalaşına girmiş birde tavana vurmuş bu ne cesaret. alacaktın plakalarını arabadan inip araç durdurmak birde darp yapmak nasıl oluyormuş göreceklerdi.
Printable View
geçmiş olsun kardeş.. olay çok ilginç .ilginç olan ptt görevlisi olmaları. resmi bir görevli agız dalaşına girmiş birde tavana vurmuş bu ne cesaret. alacaktın plakalarını arabadan inip araç durdurmak birde darp yapmak nasıl oluyormuş göreceklerdi.
çok geçmiş olsun, tekrarı ve daha beteri olmaması dileğiyle.
bence ehliyet alırken diğer sınavların yanında psikolojik testler de yapılmalı.
trafikte oluyor böyle şeyler geçmiş olsun umarım birdaha yaşanmaz son bulur
aracını yaptırmadan önce bi fotosunu çektir.
ilerde satmaya kalkarsan zorlanabilirsin.
takla atmış...vs derler.
valla sopa var ama o bi seviyeden sonra devreye girer diye düşünüyorum. o an zaten arabaya bi zarar geldiğini de fark edemedim. biber gazı iyiymiş =D
Abi geçmiş olsun. Üzüldüm... Cezalarını en yakın zamanda bulurlar inşallah.
Bahsettiğiniz yoldan ben de çok geçerim ve bu akşam gene geçeceğim. Ankarada en nefret ettiğim yoldur orası. Trafik polisleri o saatlerde orda bulunup ceza yağdırsalar o yol bak nasıl açılıyor. Ha bu arada polislerimiz nerden bilsin oraların hatalı parklarla dolu olduğunu değil mi? Pehh.
Yeterli olgunluğa ve zeka seviyesine ulaşamamış bu gibi yaratıklarda oruç tutmak gibi dini vecibeler böyle yanetki yapabiliyor.
Ben yolda özellikle bu aralar herkese yol veriyorum..Sıkıştıran olmasın göremez sinirlidir saatlerdir sigara içmemiştir vs vs diye..
Maganda olarak tabir edilen bu yaratıklar aramıza karışmış durumda ve sürekli olarak üremektedirler.Bu gibi yaratıkların ya evcil hale getirilip eğitilip kısırlaştırılıp topluma yavaşça adapte edilmesi ya da barınaklarda özel parklarda yine kısırlaştırılıp doğal ortamlarında halkın ziyaretine açılarak gösterilmesi gerekir diye düşünüyorum..
Saygılar..
arkadaşım geçmiş olsun
köpekle dalaşacağına çalıyı dolaş demişler trafikte dikkat etmek lazım manyak psikopat çok ruhsatlı ve ruhsatsız silahla gezen çok fazla var yol vermedin diye adam vuruluyor ülkemizde daha çok eğitim lazım öğrenilecek çok şey var kimseye bulaşmayın..
Büyük geçmiş olsun, Allah daha kötülerinden sakınsın. Uymamak lazım böyle tiplere ama işte insan o anda nasıl davranacağını bilemiyor, bir anda şalterler atıveriyor ya da kal geliyor.
kisirlaştiracaksin bunlari üremesinler
arkadasım cevredekı banka,apartman vb guvenlık kamerları vardır buyuk ıhtımal onlara bu bak derım
Orçun eline sağlık valla. biber gazı zararsız kesin çözüm, bi tane torpidoya atmak gerekiyor :)
gecmıs olsun.uyma uyma ama bır yere kadar be arkadaslar.bırde zeytınyagı gıbı uste cıkıyorlar.tam dayaklık bunlar..
Arkadaslar ıstersenız toplu halde bıber gazı satın allım gecen sene kız arkadasım ıcın arastırmıstım ayrılınca ne halı varsa banane dedım almadım :)
Atakale Güvenlik sistemleri -CCTV Kamera Alarm sistemleri -GÜVENLİK SİSTEMLERİ-CCTV ALARM KAMERA .
lınk :
ATAKALE ELEKTRONİK LTD. ŞTİ.
Selanik 63/3 Kızılay
ANKARA
GSM: 506 855 4903
TEL : 312 425 2200
FAX:312- 425 2122
UCRETIDE: 4,53 YADA 5 TL (TOPLU ALIMDA EN AZ 10 ADET ALINMALIYMIS)
Her gün o yolu kullanıyorum ve trafik hat safhada.. Eskiden bende çok sinirliydim ve bu sinirliliğim yüzünden sizin gibi bir çok bela atlattım. Sonra bulaşmamaya çalıştım ama bu seferde adam sizi pısdırdığını sanıyor. Ama unutmayın trafikte kavga etmeden önce polis arabadan önce kimin indiğini soruyor. İlk inen ben olmamaya özen gösteriyorum bakıyorum hala artisleniyor alttan ''HAYDAR'' ı gösterdim mi ister 1 kişi olsun ister 3, indiği gibi tın tın geri dönüp biniyor arabasına.