Arabamı servisten aldıktan 2 saat sonra tatile Antalya kemere gittim 160 tl ye 700 km yaptı.Bu değer aracın ilk 700 km si için geçerlidir.Şuan 3250 km deyim şehir içi 7,5 gösteriyor 100 km.da. Saygılar.
Printable View
Arabamı servisten aldıktan 2 saat sonra tatile Antalya kemere gittim 160 tl ye 700 km yaptı.Bu değer aracın ilk 700 km si için geçerlidir.Şuan 3250 km deyim şehir içi 7,5 gösteriyor 100 km.da. Saygılar.
30 lira mazot 200 km şehir içi kasmadan kullanım
şehiriçi aşağı yukarı 170_180 krş yakıyor...
gncl
%70 otoban 150km ve üstü hızla %30 şehiriçi trafigi bol olmak üzere km de 165-170 arası yakıyor.
şu anda start&stop sisteminin tüm avantajlarıyla 40 tl değerinde benzinle 230 km civarı.sonunda bende yakıt değerlerinde inanılmaz mutluyum :D:D
Bu gün depoyu bitirdim sonunda :D depoyu fulledim 43litre aldı ve sadece şehir içi kullandım. Çok agrasif kullanmadım ama arada ışıklarda kapışmışlığım var. dur kalk çok yapıyorum haliyle. ve bu gün yakıtımın bittiği nokta da 800 kmyol yapmış oldum. Şehir içinde yakıt ortalamam 6,0 litre görünüyor hesabıma göre 5,6 civarı.
Ya hocam öncelikle selam herkeze;
ben aracı yeni aldım 1,3 m.jet g.p
ilk depoda 0,25 tl yaktı 3. Yakıt alışım ve aynı şekilde devam ediyo.
Sizce problemmi vardır yosa yavaş yavaş değişecekmi?
Vallabenime vo 8000 km de ve artık hiç şaşmıyor, 7.5 lt ortalama ve ş.içi de hep aynı, 1 depoyla 550 km, ş.dışında 800-850 km
bende bunu anlamıyorum arkadaşlar. istatistiklere göre bizim araç en az yakan araç ama fiesta , clio sahipleri ya ölçmeyi bilmiyor yada bizde bir problem var. hadi bir iki kişi dese tamam ama genel olarak hem diğer markaları hem sizleri dinliyorum okuyorum sanırım bi ryerde bir hata var..
arkadaşlar ben 1 haftadır istanbuldayım. eskişehir-istanbul arası gelirken 3.8 ortalamayla gittim uzun bi süre sonra sıkıldım 100le gitmekten ve bastım 160-170 gittim uzun süre ortalama 4.5lere çıktı.Esk-İst arasını çeyrek depoyla geldim. İstanbul şehir içindede 1 haftadır kullanıyorum daha yeni 4.8i gördüm dün gece, malum trafik iğrenç burda. Bakalım yarın eskişehire geri dönüyorum ama yolda tamamen keyif yapmayı planlıyorum dolayısıyla ortalamam yine 3.8 olur diye düşünüyorum. Aracım 2009 model 15.000 oldu. Sonucu bildiririm. Herkese emniyetli sürüşler.
gncl
Arkadaşlar ben full depo ile ortalama 530km yol yapıyorum ışık yanana kadar. Ağırlık şehir içi. Sizce normal mi?
aslında şöyle sormak lazım arkadaşlara bir depoyla nasıl fazladan km gidilir:)öyle değerler varki insanın ınanası gelmıyor..
180 tl parça parça mazot koydum BP diesel 1010 km....ankara-istanbul, istanbul turu, dönüş istanbul-ankara
hız aralığım 100-130 arası seyir ettim hep...
İş yerime gidiş-geliş 12 km civarında. Bu güzergahtaki tüketimim yol bilgisayarına göre: ort. tüketim 7 lt, ortalama hız 17 km.
Bana sanki biraz çok gibi geldi.
gncl
artık 15 liraya çok rahat 80 km gidebiliyorum motor alıştı 1.5 senedir hep çok kısa mesafede kullanıyorduk şimdi yeni dükkanla ev arasında 46-47 km var 15 lira koyuyorum dönüşte hala ışık yanmamış oluyor ama ortalamaya hiç bakmadım valla daha doğrusu baksam bile sıfırlamamıştım yanlış gösterir yarın sıfırliyim
90 liralıkk lpg ile 597 km yarı yarıya şiçi şdışı kullanım. 0.15 lira
20 liraya 130 km 70 ş dısı 60 ş içi 0.153 lria
70 lirayla 400 gördük devam ediyoruz hedef 500 :D