Olan şu: T-Jet'ten önce Gp Fire Dynamic Dualogic aracım vardı 8v. Ben hiç bu yok gitmiyor, yok bayırda kalıyor, yok performansı düşük falan diye sürekli yazıyorlar ya. Hiç bu şekilde sorunlarla karşılaşmadım. Performans'sa performans, az yakıtsa az yakıt. Bayırda da bayılma falan yok yani. Hatta Karadeniz'den gelirken arka arkaya dip dibe giden 2 tırı aynı anda geçmişliğim var. Trafikte çoğu aracın eline vermişliğim var vs vs. Çok uzun liste tamamını yazamayacağım o yüzden ama;
Gp fire'a kötü diyen adam, kanımca ne arabadan anlıyordur ne de şöfördür. Sadece öyle sanıyordur kendini.
Zira benim dynamic aracımda yok yoktu nerdeyse. Dijital klimadan tutunda, hi-fi müzik sistemine kadar zaten hepimiz biliyoruz. Bugün çoğu benim diyen araçta yok bu özellikler.
Ben daha çok performans ve sportif sürüş keyfi için T-Jet aldım. Ondan da gayet memnunum. Ha Fire 5 litre yakıyordu, tjet 7,5 - 8 yakıyor o ayrı
Mesela benim kardeşimde Audi S3 var, o benim tjet'tende çok yakıyor.
Ama ben isteklerim ve beklentilerime göre yaptım tercihimi.
Anlamadığım şey bu arabayı nasıl bu kadar karalıyorlar. Yok firelar neden 8v imişte 16v değilmiş. E adam yapmış kardeşim 95 Beygir 16v olanı da git ondanal değil mi ?
Önemli olan ne istediğini bilmek.
Yer imleri