cevap için biraz beklemen lazım saat geç olmş yarın cvp verirler
aracıma birkaç ay önce alarm taktırdım. fakat düzenli olarak her sabah 8 de alarm çaldı. daha sonra sıklaştı ve nerdeyse saatte bir etrafında hiç bir şey olmamasına rağmen alarm çaldı. üstelik hassaslık ayarıda normal düzeydeydi alarmın beyni değişti ama sonuç değişmedi.ilginç olan her sabah 8 de çalması..sonunda çıkarttık. aynı alarm baska birçok arabada var. neden benim arabam böyle birsey yapmıs olabilir?
cevap için biraz beklemen lazım saat geç olmş yarın cvp verirler
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
pekii tesekkürr.
ne demek sorunun çözülsün yeter ki
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
benim evin ordada bir arabada vardı sabahın 6sında istisnasız çalıyordu alarmı. sonra uyardık oda alarmı söktürdü. sabahın 6 sında duyulabilecek en gıcık ses ve tonları birde bütün tonlardan çalmadıkca susmuyordu ..
Aracı parkettiğiniz mekanda bir sinyal bozukluğu (baz istasyonu vs.) olabilir.Aracın başka bir mekandada aynı problemi yapıp yapmadığını araştırın.
Bende aracıma alarm taktırdıktan sonra eve geldim racı park ettim kapıları kilitledim. Yukarı çıkamadım bile alarm çalışmaya başladı kapatamıyorum dasonra taktırdığım yeri aradım role takalım dedi öyle halloldu...
Artık Fiorinolu
puntonun data hattı alarmin kafasını karıştırıyor olabilir. ben alarm taktırırken her marka alarmin puntolara olmadığı söylenmişti , bende cenmax marka alarm var 3.5 senedir sorunsuz çalışıyor.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
uyku modu rolesı taktırmanız gerekıyor tavan lamba tesısatı arasına eger bagaj baglıysa orayada taktırırsanız sorununuz cözulur
teşekkürler..
evet sitenin yanında baz istasyonu var daha öncede sürekli esp lambası yanıyordu. arabanın kafası karışmıs dedi servis. ama alarm için baska hiç birsey yapamayız dediler. marka cenmax tı.baska hiç bir arabada sorun çıkarmadı dediler ama işte en sonunda çıkarttım alarmı. markadan yada kurulumdan kaynaklandığını düşündüm ama demekki değilmiş
Konu JASMINE tarafından (17/08/2010 Saat 09:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
arkadaşlar bende alarm taktırcaktım ama servis sakın taktırma dedi puntolar türkiyedeki alarm sistemlerine uygun değilmiş ve desteklemiyormuş. yani elektrik tertibatı bunu kaldırmazmış ve bende doğal olarak taktırmadım. haberiniz olsun servis önermiyor arkadaşlar
keske ben servise sorduğumda da söyleseydi o kadar uğrasmazdık ne derdi varda her sabah aynı saatte çalıyor diye.. bide trafikte polisin yanından gecerken calmaya baslayınca pek hoş olmuyor tabi..
murat abinin dediğini yaparsan sorunun çözülür
tamam bi daha alarm taktıracağım zaman önerilerinizi ileticem. tesekkürler..
alarm takıldıktan sonra sol dırek bakaliti sökulup tavan lamba tesısatına uyku modu role sı baglanıcak hepsı bu kadar
tamam bir daha taktırırken söylediklerinizi ileticem. çünkü baska türlü bi çözüm bulamadılar. mutlaka bi darbe alıyordur dediler ama tabi öyle değil
alarm konusu ile alakalı daha önce konuşulmuştu cenmax alarm en uygun olanı diye ortak bir fikir vardı yanlış hatırlamıyorsam...
benimki de cenmax tı ama işte..
DESİ Tavsiye ederim arkadaşlar ben hiç sıkıntı yaşamadım ve servisleri yaygın.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
açıkcası GP lerin alarma ihtiyacı yok diye biliyorum servis söylemişti bana bu aracın çalıştırılması çok zor demişlerdi motor kilidi var demişlerdi bende vazgeçtim taktırmaktan
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri