Dedikleri tarihte verirler merak etme![]()
arkadaslar bısey merak ettım gecen ıkı hafta once punto aldım ağustos 5 cıvarı teslımat demıslerdı sımdı satıs temsılcısını aradım aracın gemide oldugunu soyledı ve gümrükten ancak 1 haftada cıkabılecegınden bahsettı bu konuyla ılgılı bılgısı olan varmı aceba arac suan gemıde ıse ortalama ne zman elıme gecer saborsızlıktan cıldırıyorum valla....![]()
Dedikleri tarihte verirler merak etme![]()
gemi türkiyeye ne zaman girecekmiş ?
15 gün içinde elinde olacak.. aynı gemide bizim araçlar anlaşılan![]()
ben 1 ay sonra teslim almıstım umarım sennkide ole olmaz
valla 15 gün sürer herhalde...
genelde sorun çıkmıyor dedikleri tarihte ama çok nadirede olsa olabiliyor araç teslimatı tüm bayiler için en öenmli konudur yanlış yapmazlar.
sende heyecanlısın tabi günler geçmez şimdi sıfır araba mis gibi tertemiz alıp binip gezmek lazım![]()
nere teslımat yapacaklar ben aracı eskısehırden aldım ama teslımat ankara olacak dogal olarak tescıl ıslemlerı burdan yapılacak benım kafama takılan bana 8. ayın 5 i cıvarında teslım ederız dedıler sımdı gumruk falan işlerı cıktı hadı gec olsun guc olmasın dıyorum ama yıne olmuyor heyecan bastırıyor her gecen gun bırde esımın dogumu var ayın 8 ınde ınsallah ona bari yetısır
italyadan gelicek gemi ortalama 2haftayi bulur limanda gümrük işlemleri olacak sanırım tırlarla da 1günde ankara da olur araciniz ben 1ay bekledim artik resimlerine bakmaktan sıkılmıştım![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
sanki aldıda hep biniyo sanacak duyandaayda bi bindi arabaya ilk baslarda şekil yapıyo
![]()
Hocam senin arac muhtemelen ayın 5 i gibi dedilerse o tarihte elinde olur ay sonunda işlemleri başlatırız demişler dikkat et 2011 olsun aracın gözden kacırma sakın belli olmaz nolacagı.
EVOEVOEVOEVOEVO
bana da 2 sinde dediler 1 hafta da plaka işlemleri sürüyormuş. 2 siyle 10 u arası elimizde olacak anlaşılan. Plaka işlemleriyle ilgili bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilir mi ? Ne kadar sürüyor acaba ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri