26 AH 435 bizzat kendim istedim bulup verdiler. aslında AHİ yada İHA istemiştim vereceklerdi ama eskişehirde 3 harfe geçilmemiş henüz.
Printable View
26 AH 435 bizzat kendim istedim bulup verdiler. aslında AHİ yada İHA istemiştim vereceklerdi ama eskişehirde 3 harfe geçilmemiş henüz.
ben önde gidiyorum galiba :)
en güzel plakaya Kemal Oto ne veriyomuş? :D
nee karbon göğüs kaplama mı? hadi canım :D
06 v 555 daha yazmaya gerek yok uyum ahenk
yeni konu açıp oylamaya sunalım bence :D
mehmet abi konuyu okuduğunu görüyorum, altta yazıyo, cevap ver lütfen, hediyeyi kesinleştirelim :D
biz kararsız kaldık sen ne dersin? :D
aslında anket gibi yapsak daha iyi olur böyle kaynıyor mesajlar :)
herkesin plakası kendine güzel.. dimi ya...
26 EH ,,,
evet herkesin plakası kendine güzeldir. harflerinde bir anlam , sayılarında bir hatıra vardır mutlaka.. benim plakamda bir anlam yok sadece kolay akılda kalıyor :)
vall işim ucunda zenon varsa açıklıyacağım şu plakamdaki rakamları....
ben kazanacağım ödülü yine forumda açık arttırma ile satıp elde ettiğim geliri forum giderleri için hediye edeceğim :D
plakam 35 AN 7000
Haydi bastır.... Murat Kaplan 'a oyum...
ben hem kazandığımı foruma hibe etcem hem de foruma okul açıcam doktor getirtcem :):):):):)
06 yüzdoksanyedi forever:)
Benim plakada Türkiye Cumhuriyeti herkese nasip olmaz (TC) 34 TC 606..............
Punto Evo nun Plaka 16 EV 050 :) EVO istedik ama daha çok sıra varmış EV 050 oldu ;)
34 U 4303 hiçbir özelligi yok benim için denk geldi öyle
seçim meydanında son konuşmalar...
tamam bazılarının adının baş harfleri veya ne bilim bi anlamı olan plakalar ama. önemli olan güzel de görünmesi plakanın..
33 ST 733
https://forum.grandepuntotr.com/atta...m-dsc03953-jpg
umarım sayarken hata yapmamışımdır son durumda yine sağlamasını yaparız
murat kaplan 35AN7000--- 11 tşk
adem tahiroğlu 42cbh43--- 10 tşk
bladeharun 06GDZ84--- 8 tşk
erdem bozdağ 06YUZ97--- 5 tşk
bana kimse oy atmamış mı..... hayret bi olay...
arkadaşlar hepinize teessüf ederim. Konuyu ben açıyorum ama bir teşekkürü bile çok gördünüz alacağınız olsun..:( Çokmu kötü plaka numaram
Bence bir plaka numaranın güzelliği
1-Kolay telafuz ediliyor olabilmesi
2-Bir anlam ifade etmesi
3-Göze hoş görünmesi lazım.
özkan konuyu açanlar her zaman arada kaybolular yoksa şahsınla alakalı bir durum söz konusu değildir..
adem abi valla sende plakanın tıp dilindeki anlamıyla aldın o kadar oy...
06 EVA 03 EVO'ya en yakın seçilebilir plaka olduğundan seçtim. Araç ailenin üçüncü aracı; 03 oradan. Plakayı EVA aldıktan sonra arabamın adı EVA MENDEZ 03 oldu orası ayrı :D
özkan kardeş sıkıntıya mahal yok sen gönlümüzün birincisisin
ben canı gönülden tşk ederim
ayrıca plakanda güzel
banada topu topu 3 tesskkür gelmiş.bukadarcıkmı :D
maksat muhabbet olsun plaka mevzusuyla güldük eğlendik :D
işin sonunda femoli xenon farları hediye etseydi o zaman bişeyler yapabilirdik :D:D:D
oylama bitmeden bende yazayım bari plakamı...
birazcık teşekkür alırım belki :-)
07 CEH 22
kim kazandı şimid bu oyunu.. böyle olmaz ki bir juri secelim sadece onlar oylasın...
valla bu oyun bitsin zaten banade kimse oy atmamış...