Bir dakka abiler bu olayda benim birinci olmam lazım çünkü olayın başı benim :D 01 B 8125 :D
Printable View
Bir dakka abiler bu olayda benim birinci olmam lazım çünkü olayın başı benim :D 01 B 8125 :D
sattığım Aracın plakası 26 EH 949
İstediğim plaka 06 MKA 89 idi Muratkaan ACUROL ve 89 doğumlu olmamdan dolayı, fakat muameleci ikametin nerdeyse oranın plakasını alırsınız demişti ankara merkezde olsaydınız olurdu fakat ilçede oldğunuzdan dolayı alamıyoruz o plakayı demişlerdi. Bende fazla ugraşmak istemedim açıkçası rastgele plakaladanda mana cıkarabildim :D 06 CPT 10 CPT ingilizcede captain yani kaptan ın kısaltılmışı 10 ise balıkesir yani benim aşık olduğum Ayvalık ilçesinin plaka kodu böyle Kendimi avutuyorum. :D işin özeti
06 CPT 10
babamın adı abdurrahman olunca ama herkes apo dediği içn 33 AP 079 aldık.App plaka yaptrnca 33 AP0 79 oldu cok hos bence .79 da kiLis :D :)
gönlümdeki plaka 26 SH 036
ama şu anki plaka 11 SA (36)8
41ev042
sercan merhabalar. tanışma bölümüne girdim de geldim sabredemedim. hani geçen cuma ostimde alt geçitte 4lü yaktığın, sonra da ışıkta selamlaştığın evo var ya o benim işte :)) aracının ne zaman aldın kazasız belasız kullanırsın inşallah. bu arada geç oldu ama soyadım ve yaşımı içeren bu plaka da hakediyo bi kaç teşekkürü.
Hocam iş yoğunluğundan ben pek giremiyorum, geç gördüm :) ama o akşam gerçekten punto kardeşliğinin canlı örneğini görmek beni çok mutlu ettim. Arkamda önce fardan punto olduğunu sinyali yakınca evo olduğunu anlayıp dörtlüleri yaktım. Genelde selam veriyorum tüm Puntolara ama çok nadir tepki verenlerden birisin :)
Aracı alalı 11 ay oldu ilk evolardan biriyim yani :) senin baya yeni duruyodu 5 ayı geçmemiştir sanırım :)
Plaka gerçekten "cuk" oturmuş, kazasız belasın kullanman dileğiyle :) tekrar görüşürüz :)
16 gp 380
35 kolera 23 (klr) :)
41 ga 033 (g)rande(a)ılesi :-))))))))))
32 ls 079;)
alanyalı olunca 07 bizim için önemlidir :) 07 NYL 07
35 DA 2407 rastgele bu geldı:(
Benim plakam eşim ile oğlumun isimlerin baş harf. 17 nf 940
benım plakam benım ıcın cok degerlı ve cok onemlı plakam rahmetlı babamın ısmını ve soyısmını tasıyor
35 VT 365
34 aıh 34 ...
06 TKR 40 hayalimdi ama ikinci el aldığım için 06 BJ 9680
34 ev 1007
Bu arada arkadaşlar ben istanbul beylikdüzünden caner aranıza yeni katıldım...
Allah kimsenin tekerine taş deydirmesin... :) xd