Merhaba,
Bugun maltepe bagdat caddesinde sikisik trafikte ilerlerken bir anda one dogru itildigimi hissettim, ondeki taksiyi altima almayim derken refleks olarak saga attim kendimi, frene daha sonra dokundum.
Aractan indim bakmaya, tamponumda sadece beyaz boya var, ardindan tir soforu atladi geldi bagirmaya basladi.
Koca tiri gormemis miyim, araba kullanmayi bilmiyorsam kullanmasaymisim falan (ondekine carpmamak icin saga kirdim ya yolun sagindan gittigimi iddia ediyor) derken esnaf benim tepkisizligim uzerine adama bagirmaya basladi. Ben bu sirada israrla adami sakinlestirmeye calisiyorum ama alttan aldikca herif uste cikiyordu.
Sagolsun iri yari 2 esnaf abi olaya girdi 'birader ya seni burda baglariz polis gelince de sahitlik ederiz ya da adam olursun parasini odersin' dedi. Adam ustam var takip et halledelim dedi (ki pasta cilalik oldugu her halinden belliydi) esnaf abiler de adamin telefonunu plakasini aldi, benide pesinden gitmem ve killanirsam arabadan inmemem kacmam konusunda uyardilar.
Neyse Gulsuyu koprusu civarinda bir kaportaciya gittik, adam bezle sildi gecti boyalar, bir de pasta cila yapti o bolgeye, ufak 1-2 nokta ezik kaldi; saside kasma var mi dedim yok dedi ama ne kadar dogrudur bilemem. Gozle gorulur bir nizamsizlik yok, varsa da sansimiza artik.
Adamin tamponunun sol tarafi kirildi, hasari benden cok anlayacaginiz.![]()
Burdan esnaf abilerime tesekkur ediyor, Grande Punto kullanicilarina tamponlarina guvenebileceklerini belirtiyorum.
Okudugunuz icin tesekkurler![]()
Çok geçmiş olsun, Allah daha beterlerinden korusun.
Özellikle de böyle cazgırlardan![]()
ah bu tırcılar var ya ah
bunları ne yapmak lazım bilmiyorum
neyse geçmiş olsun ucuz atlatmışsın kardeşim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Geçmiş Olsun Allah Daha Büyüğünden Saklasın ...
Cok tesekkur ederim, Allah basa vermesin![]()
Geçmiş olsun Allah başka dert vermesin
öyle deme abi
senin gibi eli öpülesi tırcılar çok fazla, ben genelde kamyonculardan nefret ediyorum.
devamlı uzun yol yaptığım için aradaki farkı bariz görebiliyorum. sen ve senin gibilere saygımız sonsuz coşkun abi
bu arada geçmiş olsun emre, sen kötüsüne denk gelmişsin...
Bununla geçmiş olsun. Gerçekten bizim arka tamponlar çok iyi banada kırmızı ışıkta yeni megan hb duramadı arka tampondan vurdu ben zaten dikizden bakıyodum duramayacağını anladım ama önüm doluydu kaçamadım eşime dedim sıkıtutun çarpacak, geldi vurdu indim aşağıya baktım meganın ön tampon yerde araba sıfır bizde bişey yok ufak bir yerde boya atması oldu sadece yaşça büyüktü hasarını karşılayım dedi bende teşekkür ettim sen kendi hasarına bak abi dedim bende bişey yok bu arada çevre esnafının konuşmalarıda beni gururlandırdı ya nasıl sağlam arabaymış fiatta böyle arabamı var gibi muhabbetler ediyolardı aslında hata yaptım plakasını bile almadan hareket ettim. Bu arada hafta sonu güründeydim gelirken hatalı sollama yapan bir tırcı resmen altına alıyodu tek şerit yol kıl payı kurtulduk.
Geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun..
tesekkurler arkadaslar,
yanlis anlasilmasin tircilara bir laf etmedim, sadece durumu anlattim.
Benim yerime arabasina titizlenen biri olsaydi hem suclu hem guclu birini bu sicakta ikiye bolebilirdi veya temiz bir dayak yiyebilirdi.
@zaferkaplan
gecenlerde ya burada ya da dh forumunda gp tamponu ile ilgili bir baslik okumustum, kaza aninda inerken bile bir sey olmamistir psikolojisiyle indim, hakli ciktim![]()
geçmiş olsun
Allah arka tamponlara zeval vermesin![]()
Geçmiş olsun.
Ön tamponlarımız da düzgün kaldırıma dokundurdum da ordan biliyorum. Dip not düşim dedim![]()
Geçmiş olsun , adam tırı satıp bi kaç Punto alır o sinirle![]()
![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Çok geçmiş olsun.. Allah daha beterlerinden korusun...
arka tampon plastiginin altında köşelere kadar uzanan sağlam bir bariyer var, iyice bakmadım ama sasiye bağlanıyor olabilir, koseler boş ama tamponun cevreledigi bu bölüm bayağı güçlü
geçmiş olsun
ALLAH hepimizi korusun.
Çok geçmiş olsun....
çok geçmiş olsun. iyiki sıkışık trafikte karşılarşmışsınız tırla.
aklıma takılan bişeyide sormak istiyorum. şimdi GP ye tır arkadan çarpıyor ve tırda daha fazla hasarmı var.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri