Bu sabah ciddi bir kaza atlattım...
Hoşdere Cad. den atakuleyi geçtikten sonra Cumhb.köşkünün önünden nee hatun cad. ni kesen yere giden güzergahı bilenler bilir. Atakuleden sonra ş.içinde hız limiti 30-50 olmasına karşın kimse duraklamasın diye polisler bile müsaade ediyor ve 100 ü bulmak mümkün bu yolda, yani akan bir trafik. Burada yol 4 şeritli ve 2 si sola ayrılır 2 si de düz gider. Sola ayrılışta yıgılma oldugundan sol daha sıkışıktır, düz bölüm rahattır ve basarsın...
Ben de bastım herkes gibi, ve o sol sapaktan biri tekrar düz şeride aniden kırdıgında aramızda 20m cviarında bir mesafe vardı. Allahtan atlayacagını düüşünüp biraz firenle 80 lere düşürmüştüm hızımı ki önüme atladı ve fren sesi köşkte yankılanmıştır herhalde...
Sonuç ; o hızda devam etmem hataysa da araç abs full çalıştı ve cok stabil şekilde seyretti, beni gerçekten ciddi bir kazadan kurtardı...Önüme atlayan şehre yabancı bir antalya plakalı bir araç idi, canı gönülden tessüflerimi ilgili hareketlerle kendilerine bildirdim, yetmedi ileride yakalayıp bidaha bildirdim, özrün biri bin para adamda,neyseki sakinleştik biraz...
Kısacası aracıma olan güvenim şimdilerde tamdır.
Yer imleri