Hayırlısı olsun...
Printable View
Hayırlısı olsun...
Bu konu çok heyecanlı olmuş :D
Aracı inceledim de Punto işte :) her şekilde albenisi var aracın. Gayet de temiz duruyor. LPG ile ilgili kuşkularınızda haklısınız ama forumumuzda LPG tatırıp sorunsuz ağrısız sızısız kullanan arkadaşlarımız var kesinlikle yardımcı olacaklardır size. İnşallah arabada bir problem vs yoktur ve içinize siner uzun yıllarda satmak zorunda kalmazsınız...
Teşekkürler arkadaşlar. Araca baktırdım. Araçta 3 parçada boya var dedi ustam. Fakat bu boyalar abatılacak şeyler değil. Ki istanbul'da boyasız araba bulmak imkansız dedi. Ben de öyle düşüüyorum. Araba gayet gösterişli. Fakat şunu belirteyim de dizel araba ile benzinli arabanın çalışması, kullanışında dağlar kadar fark var.
fark derken benzinli daha sessiz ve kalkışlarda daha atik sanki kayarak gidiyor gibi değil mi ??
Bide kocaman yazmış boya yok diye ahh ahh dürüst satıcı çıkmaz mı hiç?? Neyse çokta dert edilecek bişey değildir hakkında hayırlısı olsun :)
Sorma ya spyHunter. İyice kararsız kaldım. Bal rengini 19000'a bırakıyor. 3 parçada boya var.
Siyah en son 2000 olur diyor. Arabanın ilk sahibiyim diyor ve hiç çizik yokmus.-ne kadar doğruysa artık- ilgli link Fiat / Punto / Grande 1.4 Fire Dynamic / FULL+FULL İLK SAHİBİNDEN TERTEMİZ ARAÇ FİYAT DÜŞTÜ ACİL SATILIK sahibinden.com'da
Derkeeeeen bir araba daha çıktı. Linki aşağıda
Fiat / Punto / Grande 1.4 Starjet Dynamic / TEK BİR DEĞİŞENİ YOK EŞİ YOK 6 İLERİ 95 HP sahibinden.com'da
Bu adam da 19000'a bırakırım ama 250 tl bakımı var diyor. Çelik cant zenon far ses sistemi cazip kılıyor bu arabayı da. Ama 3 kapı olması düşündürüyor bunda da. Satarken zorlanırım diye tırsıyorum :)
Anlayacağınız ben pynamıyorum :P
Siyah daha mantıklı geliyor. Kırmızı süper ama 5 kapı her zaman için avantajdır satarkende...
Bal rengini aldım arkadaslar. Tşk ilginiz için
hayırlısı olsun gule gule kullanın.guzel arac 3 parca boya onemlı degıl zaten fıyatıda gayet guzel..
Hayılı olsun :) Güle güzel bin allah kaza bela vermesin....Çok kısa sürede buldun aracını valla şanslısın :D
Teşekkürler arkadaşlar. Tekrardan punto'ma kavuşmak çok büyük bir mutluluk :) Başka arabaya bakamıyorum ya ben :)
hayırlı olsun uzun yıllar kazasız belasız kullanmak nasıp olsun.
hayırlı olsun insallahkazasız belasız kullanırsınız ama dizeli baya bir ararsınız
Tşk Murat Bey. Lgp taktıracağım için dizeli çok arayacağımı sanmıyorum. Bakalım artık
hayırlı olsun, lpg den korkmaya gerek yok önceki aracımda 1.4 olduğu halde lpg de sıkıntı yaşamadım performans yönünden, araca uyumlu bir kit ve iyi bir usta ile sorunsuz kullanırsın.
Hayırlı olsun.
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler inşallah...