Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 21 ile 31 arası

Konu: Arkadaşlar takas teklifi geldi +6.000 istiyor

Hasan Aksoy
    insomnia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 93

2005 model 206hdı kullanıcısıydım,görünürde bi sıkıntı çıkarmadı ama kaza yaptığımda anladım ki arkadaşlarında dedikleri gibi parçaları inanılmaz pahalı.bir kez daha düşün derim.ayrıca bu araba 200krş dan fazla yakar bence.

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

Fransız araba adamı bitirir kardeşim.
    Ben c4 arabasının başında yere çömelmiş ağlayan adam gördüm.54 kere aynı arızayı yapmış ,servis adama arabayı uçurumdan at tamiri yok demiş telefonda.
    Gezgin Gp.

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

Araç çok güzel, konforlu ama ön tampon çok aşağıda her yere sürtersin. Vergisi fazla yıllık 1400 gibi bir rakam. Her ne kadar dizel ama 25 krş dan aşağı yakmazsın..

Ertan GÜNDOĞDU
    Slow Down brabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455
    Edilen teşekkür: 230

Adem Bey ve Seyhun genelde sorunsuz şeklinde söylemişler ama ben aksini düşünüyorum.
    Benim bir arkadaşım Pejo 307 sahibiydi resmen oto elektrikçisi oldu çocuk. Aynı şekilde başka arkadaşım da çok sorun yaşadı 307'den.
    Ama 206 sahibi 2 arkadaşım çok memnun.
    Bir arkadaşım 207 sahibi az memnun.
    Dayım 407 benzinli sahip parçası bakımı pahalı diyor ama çok az kullanan biri aracı
    Ben de 2003 yılında 406 coupe almıştım kar etmek amacıyla çok az kullandım. Hiç gitmiyordu araç Lada Samara'dan geçtim diye ona belki öyle gelmiştir
    Ben de sonuçta araç alırken bunların hepsini düşündüm sonra Grande Punto'da karar verdim.
    Ben o aracı düşüneceğinize Opel Astra Dizel düşünün derim. 2006 2007 2008

05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)

V.Seyhun Akar
    seysey37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41GC850
    Edilen teşekkür: 219

benim belirtmek istediğim önceki mesajımda da yazdım 85bin euroluk "sıfır E250CDI MERCEDES" bile 2kere yolda kaldı 1 sene içinde..bizzat şahidiyim ve şanzıman değişti ufak bişeyde değil...çok ön yargılı yaklaşılıyor onu belirtmek istedim sorunsuz araba yok gibi birşey..
    ezelin kullandığı Maserati Quattroporte'ler bilekaç kez sıkıntı çıkarmış,serviste onlarca şikayet var..

Serhat G
    eskibur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 62

Ama 407 de çok yakışıklı be

çağlar mavuk
    grandecaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 ZEH 81
    Edilen teşekkür: 116

araçtan araca değişir sorun yaşatması puntolarda olmadımı forumda aratın pişman olup aracını satan çok arkadaşımız oldu unutmayın gtı serisi çok tutuldu ve bende hastasıydım 407 de güzel bir araç

Mehmet BAŞLI
    mehmetbasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 72

hiç bir otomobil üretiicisi sorunlu araç piyasaya sürmez. pejoların elektronik problemleri çok krpniktir. ancak mekanikleri sağlamdır. üst segmen bir araç için extra donanımlar konforu ve kaliteyi artığır sürüşe katkıda bulunr ancak arzlanması durumunda can yakabilir. O zaman olmayan özellik bozulmaz mantığıyla haraket edip alt sınıflarda kalacaksın. motorun hacmi kaynaklı tüketim ve vergi dezavantajı var ama sürüş keyfi ile buna değer derim. önceki aracım lagunanın debriyaj baskı balata takım ve debriyaj halatı değişimi işçilik dahil 800 liraya mal olmuştu ancak opel astramdaki aynı değişikli için 325 lira ödedim. olay şu üst segmen bir araç alıyorsun meziyetleri kadar hezeyanlarıda olur. adamın teklifi mideni bulandırmasın bu alışveriş gidersin bir bosch servise dinamometre testi kaporta, amortisör vs. testi falan ne olduğunu anlarsın ama unutmada iyi pejo servisinde ve tramerden mutlaka servis geçmişine baktır. chazada mutlaka bağlat. onarım gerektiren ne varsa çıkar aman paraya acıma ha. sadece olumsuz tek diyeceğim aracın 2.0 motor hacmi ve rengi tercih edilmeyen türden dizel olması bir kenar ama fiyatını kırar gene satarsın . hayırlısı olsun

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

407 hdi hariç pejonun hiçbir modeli iyi çıkmadı çıksa da parça parasına yetişilmez mercedesten pahalı pejoya bineceğine mercedes al ona bin daha iyi hiç değilse parçaları hakkını veriyor. 407 ler ise sürüş ve yakıt olarak çok iyi ancak yine de pejo işte

EVREN ARISOY
    evrenarisoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    10,5 Bandırma
    Edilen teşekkür: 18

Yakıt ve vergi si yüksek olduğundan g.punto'nu çok ararsın...

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

bence güsel araç kullandıgım zevkli konforlu bir araba.. şunu söylim bahsettigimiz arbalar arasında uçurumlar var.. ön yargılı olmayalım araç birazda şanstır.. hiç sorun çıkartmayan şahinde olabilir. sorun çıkartan mercedesde olabilir... farklı segmentin arabası.. ben şahsen tercih etmem.. o segmente kullanan bir adamında bizim arabaları tercih etmesine şüphe ile yaklaşırım... arkası sedan hiç bir araba almam.. alırsamda o arabaya şöför tutar arka koltukta keyif yaparım

Sayfa 2/2 İlkİlk 12