ben olsam evo beyazı alırdım..
Merhaba arkadaşlar bir kaç güne kadar bende bir punto evo siparişi vericem. İstediğim araba genel hatları ile netleşti ancak tek kafamdaki soru işareti renk
Beyaz kesin ancak evo beyazımı metalik beyazmı karar veremiyorum. Resimlerden pek anlaşılmıyor malesef metalik beyazıda henüz hiç bir aracın üzerinde görmedim. Hayal meyal bir fiat 500 üzerinde hatırlıyorum.
Sizinde fikirlerinizi öğrenmek istedim.
Teşekkürler.
ben olsam evo beyazı alırdım..
Bildiğim kadarı ile evo beyazı bildiğimiz normal beyaz. Metalik olanda sedefli olan değilmi
Teşekkürler Scottie. Doğrusu aracın siparişini vermeden tanıtmak istemedim.
Yok evo beyazı normal beyaz griye benzeyen metalik beyazmış.
Ama karar veremiyorum görmeden. Hani araçta skydome olucak bembeyaz bir araçta daha iyi durur gibi geliyor, ancak değişik bir beyaz olmasıda güzel olur gibi.
kararsızım yani.
metalik beyaz al... güzel duruyor.. gerçi alanlar daha iyi fikir sahibidirler.. byspayn nickli üyede mevcut... metalik beyaz..
[/QUOTE]
Last edited by PUNTO33; 03/07/2010 at 23:20. Reason: xxx
Punto33, Bu renk evo beyazımıdır?
benim garaja bak benimki metalik beyaz.........
Resimler cok yanıltıcı. Hatta anladığım kadarı ile canlı görmekte yanıltıcıgüneşte beyaz gölgede gri.
Ve sanki evo beyazı gibi parlamıyor.
zaten oyüzden farklıbir renk ne olduğu belli değil
metalik beyaz ışığa göre griye ve beyaza çalan bir rengi var,görmeden alma derim.
fiat 500 de gördüğün metalik beyaz değil inci beyazı, onunla karıştırma ikiside çok farklı.
Aklıma opak beyaz daha cok yatmaya başladı gibi. Siyah skydome ile daha iyi duracağı kanısındayım. Ama gördükten sonra fikrimde değişebilir. Beyaz olsun istiyorum ama istanbuldada yılın en az 6 ayı güneş görmek zor bunun akşamıda var vede.
Ancak her ne kadar standart olarak metalik renk versede ileride satmak istediğimde 2.el de metalik rengin avantajı olacağınıda düşünüyorum.
şu anda %70 evo beyazı
ben evo beyazını tercih ederdim,resimdeki metalik beyaz
![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
resimlerden karar verdim ben olsam metalik beyaz alırdım....
Koray ben metalik beyazı bayide gördüm,resimdeki renge pek benzemiyor,resimdeki evo gri büyük ihtimalle.
Açıkcası evonun metalik beyazı beni şaşırttı.beyazdan başka her renge benziyor çünkü.
Bence beyaz rengi metalik değil sedefli yapacaksın.
Vw,honda city de bu renk var ve çok güzel duruyor araçlarda.
yakından bende görmedim sadece resimlerle avunuyorumbizim burda bitane daha gördüm ama geceydi gri di sanırım
Halit abinin araba şimdi hangi renk oluyor Evo Beyazı bu değilmi skydome olsa iki renk arasında bu renge yakışır bence
Emrah Atış ın aracı (Metalik Beyaz)
![]()
Last edited by EvoKoray; 04/07/2010 at 19:24.
Evet koray, bu iki resimde iki renk arasındaki fark çok daha iyi anlaşılıyor.
Ben metalik beyaz derim. Hem kiri çok belli etmiyor hem de farklı bir renk. Bembeyazda değil metalik gri kadar koyuda değil. Güneşte aracın rengi daha da açılıyor zaten. Skydome ikisine de gider. İşte bi kaç resim....
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Bookmarks