Alıntı berkeraaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir akşam içecek birşeyler almak için girdiğim bir büfe de bir bayanla karşılaştık ve mağazanın sahibi Mitocu geldi şeklinde bir yorum yaptyı bayan hakkında...Bende Alfa nın güzel bir araç olduğunu ama çok yakıt yaktığını söyledim...Bayan bunu duymuş olacakki bir hışım ve sinirle nerden biliyorsun hiç alfa kullandınmı gibi sözlerle ezmeye kalktı beni...Bende hem kullanıcı ortak yorumları hemde katalog verilerinin bile bunu gösterdiğini söylediğimde bayan baya havalı şekilde sordu sende ne var diye....Elimdeki anahtara bakarak aşağılama niyeti ile Fiat mı hahaha anlaşıldı şeklinde bir tavıra büründü.....1.3 Multijet 75 Hp lik puntonun neler yapabileceğini gösterdim hanımefendiye (Ayrıca o nasıl bir 155 Hp dir şaştım kaldım araç gitmiyor... ) birdaha karşılaşmak için can atıyorum ....Aracı kullanabilmek birazda önemli olan ama en donanımlı modeli 25.000 euro olan bir araçla insanları küçük görmeye çalışması çok komik geldi...Sizlerlede paylaşmak istedim...

Çok konuştum susuyorum tamam
o nasılmı 155 hpdir bence 155 hp değildir yada ekonomik moddaydı D ye almamıştır D de anca arkadan stoplarını görürsünüz