Kesinlikle M3 derim ben...
Belki bir gün :) neden olmasın.
Printable View
Kesinlikle M3 derim ben...
Belki bir gün :) neden olmasın.
Kesinlikle bmw...m3 veya 3.35 i...
Arkadaşlar A3 bile öneren olmuş konuyu açan arkadaş süper spor diyor lütfen bu kriteri atlamayalım öneride bulunurken.
rx8 miş evomuymuş bence hikaye ben olsam tek alcam ve yıllarca bincem araba
"AUDİ A5" KESİNLİKLE..!!
RX8 devir canavarı bir araç eğerki devamlı redzone kullanılırsa bu tip sıkıntıların her araçta olacağını zannediyorum.
Rx8 de vankel motor var bizim bildiğimiz motorlardan farklı bir prensipte çalışıyor ama bu demek değil 100k km de motorun biteceği.ayrıca bir bilgi daha vankel motorda motor revizyonu şu an için zor heleki türkiyede direk sıfır motor takıyorsun.ama görüntü ve gücüyle 300-400000 tl lik araçlarla aşık atabilecek bir araç bence.
AUDİ A5 başkalarına yönelmeee :) 90bin civarı ama uzuuun yıllar sıkılmadan binersin..havası apayrı..s2000 rx8 e daha yarış arabası gözüyle bakılıyor erkeklerin gözü üstünde ama diğer türlü AUDİ A5 lere bambaşka bir gözle bakılıyor en azından benim gördüğüm kadarıyla..tam bir gösteriş arabası..
Arkadaşlar S2000 maalesef artık zaten 0 üretilmiyor ve kasa eskidiği için sanki artık ilgiyi kaybetti...Rx8 in motoru ile sıkıntı olacağını zannetmiyorum en azından ben çevremde wankel motor nedeni ile motoru değiştiren kimseyle karşılaşmadım...Böyle Peugeot 308 CC gibi bir araca yönelsem ne motoru tatminkar olacak nede spor araç havası olacak....Kafa karışık :) :) :)
bu arada tavsiyelerden birinde R8 gelmiş o beni aşar :D :D :D :D
bu araçlar arasında çok fark var konuşulan araçlar arasında. Bunlar arasındaki farklar da Punto ve Fiesta arasındaki fark gibi olmuyor. O yüzden öncelikle bu tarz 200hp + bir araç tecrüben var mı? hiç birini kullandın mı? bu şekilde biraz araştırıp kendine uygun olanı alman en mantıklısı
açıkçası delice basmak gibi bir niyetim yok bu tarz bir araçla Ertan bey.Sadece yerinde ve mantıklı şekilde sert kullanmayı planlıyorum.Pek fazla olmasada güçlü araçlarla tecrübem var...Konuşulan araçların segment farkı varmıdır bilemiyorum ama araçlar motor-performans ve donanım olarak birbirlerine çok benzeyen araçlar bence...Vergi yakıt tüketimi kasko gibi değerlerde mutlaka farklılıklar olacaktır ama dediğim gibi acelem yok şu an için...Sadece ön bir araştırma yapıyorum