aldın ehliyeti yani.. ıslatalım öyle olmaz kuru kuruya..
Printable View
Yok Eser Abi malesef ehliyet 18i 15 Temmuzda dolduruyorum. ALır almaz söz ıslatalım ;) :) Genelde sokak aralarında kullanıyorum işte ama bela geldi mi orda da gelebiliyo.
Öyle valla yavaş gidiyorum bende zaten çocuklar felaket...
Valla arada kaynadı o sticker işi Eser Abi. :) Sen ne zamanlar müsait oluyosun bilmiyorum ki? :S Cumartesi sen müsaitsen ben de müsait olursam "ÖM" atıyım bi yerlerde buluşalım olmazsa..? :)
Tamam abi bi aksilik çıkmazsa orda olurum bende o saatlerde ;)
Ha bu arada elinde K.Atatürk imzası varsa ondan da bi adet rica etsem çok mu şey istedim :S
sticker demişiniz konu açılmışken benim sticker ne zaman gelecekki:no000000:
Çok kırıldım bu lafına Hüseyin Abi :( :D
geçmiş olsun,
araçlarımızda böylesi görme sıkıntısı oluyor başlangıçta sonra alışıyorsun.diikkat etmek gerekiyor.
Teşekkür ettim abim kırılmadım zaten de :) Eser Abi den ses çıkmadı bi daha sanırım o cidden kızdı bana :S
niye kızayım oğuz ayıp ettin...
elbette bir adet getiririm.
adem en yakın zamanda gönderirler... Femoli uğraşıyor bir sor istersen..
eyvallah.. maksat yardımcı olabilmek.. yardımcı olduysam ne mutlu bana yemek molası yaptım yeni geldim..
Oğuz kardeşim
bende ehliyetsiz kullandım bir süre. yaklaşık 3 ay kadar. sonra malesef ehliyeti almama 3 hafta kala bir kaza yaşadım. karşıdaki bayağı bir dil dökerek, ondada suç olmasına rağmen, masrafını karşılayacağımı, aracın sigortasının olmadığını, polis çağırırsa kötü duruma düşeceğimi falan fişman ikna ederek yaklaşık 1500 tl zarar ile işten sıyrıldım. ehliyetim olsa hiç bir sorun olmayacaktı.
bana etrafımdakiler hep söylüyordu yapma etme, çoluğa çocuğa çarparsın diyorlardı. bende birşey olmaz, dikkat ediyorum diyordum ancak öyle bir an geliyorki işte insanın basireti bağlanıyor, göz göre göre kaza yapıyorsun. bende ehliyetsiz bir daha koltuğa oturmadım o andan sonra...
Allah korusun diyelim.
Haklısın abi ama çok büyük bağımlılık olmuş artık bazen ehliyetimin olmadığının bile farkında olmuyorum.. Bırakmaya çalışıcam.. :(
Bu arada sana da geçmiş olsun cana gelmemiş en azından...
Zaten bu şehir içi trafiğe benim aklım hiç ermiyor :) yayalar mersinde kaldırımdan değil yolun ortasından yürüyor. Bir gün şehir içinde kavşakta ki taraflı yeşil yanıyor yani dönüşü tamamlayıp düz yola çıkacağım polis de var. bir çıktım yola yayaların ortasında kaldım şehir içinde sakin de gidiyorum. Kadının bir tanesi bağırmaya başladı yavaş gelsene polis de ordan kadına bağırıyor kaldırımdan yürüsene :D