heheh ulen ben yine memonun oraya kalacamya hayırlısıDD okadar konuştum birde
DD çenesinden kurtulamam artık
DD
abi ben arkadası alıcam beytepeden ordan geçicem komserime beytepeye gelirsen olabilir ama sen şimdi orayada kızılcahamam felan dersin![]()
heheh ulen ben yine memonun oraya kalacamya hayırlısıDD okadar konuştum birde
DD çenesinden kurtulamam artık
DD
abi sen çağrı ya takıl dicem de o da mehmet abinin yanına gitcek.istersen tarif ediyim
abi istanbul yolundan carfour a dondun.ilk kavsak var,onu geçtin,devam ederken yol hafif sola donuyor azıcık da yokus cıkıyorsun hemen orda ilk ışıklar geliyor,o ışıkladan sag yapıyorsun direk gidiyorsun,bu direk gittiğin yolda sol tarafında pazar yeri felan olucak hiç sağ sol yapmıyorsun direk gidiyorsun o yolun sonunda zaten levent abinin sitesi karsına çıkıyor
yani kısaca carfoura donup direk gidiyorsun 2. ışıktan sağa ardından direk devam ediyorsun o yolun bittiği yerde levent abinin evinin sitesi bizde orda olucaz zaten
ha hala bulamam diyorsan ben beytepeden donerken beni carfour un orda bekle ordan alıyım seni
sanırım bu sonuncusu en kısa çözüm![]()
![]()
len tolga sende benle kafa buluyon haamemonun orayı biliyorum zaten
ben en iisi memonun oraya geçim
![]()
abi memet abini dukkan değil o levent abinin evi![]()
![]()
![]()
resimler nerede
https://www.izlesene.com/video/oyun-...-dugun/2299821
Çok güzel bir gündü hiç bu kadar gülmemiştim bundan sonra bu grup her yere gidecek haberiniz ola
Gelmeyenin topuğuna sıkarım , bir kişi gelmesede olur o kendini biliyor![]()
Konu femoli tarafından (28/06/2010 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir.
kim o ya? o kadar yolu teptim geldim, üzerime alınıyorum haa
ayrıca ankara'dan urfa'ya kadar her radara selam verdim, ama nedense kimse bana selam vermedi![]()
Bu arada ömür boyu mutluluklar diliyorum. En kötü günlerinde bile yüzleri bu videodaki gibi gülsün.
duba gördüğünde kaçacaksın radar gördüğünde selam vereceksin..
Burak daha kendine gelememiş en son dubalardan kaçarken görmüşler bir daha haber alamamışlar![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri