abi ben arkadası alıcam beytepeden ordan geçicem komserime beytepeye gelirsen olabilir ama sen şimdi orayada kızılcahamam felan dersin :D
Printable View
abi ben arkadası alıcam beytepeden ordan geçicem komserime beytepeye gelirsen olabilir ama sen şimdi orayada kızılcahamam felan dersin :D
heheh ulen ben yine memonun oraya kalacamya hayırlısı:DDD okadar konuştum birde:DDD çenesinden kurtulamam artık:DDD
abi sen çağrı ya takıl dicem de o da mehmet abinin yanına gitcek.istersen tarif ediyim ;)
abi istanbul yolundan carfour a dondun.ilk kavsak var,onu geçtin,devam ederken yol hafif sola donuyor azıcık da yokus cıkıyorsun hemen orda ilk ışıklar geliyor,o ışıkladan sag yapıyorsun direk gidiyorsun,bu direk gittiğin yolda sol tarafında pazar yeri felan olucak hiç sağ sol yapmıyorsun direk gidiyorsun o yolun sonunda zaten levent abinin sitesi karsına çıkıyor ;)
yani kısaca carfoura donup direk gidiyorsun 2. ışıktan sağa ardından direk devam ediyorsun o yolun bittiği yerde levent abinin evinin sitesi bizde orda olucaz zaten ;)
ha hala bulamam diyorsan ben beytepeden donerken beni carfour un orda bekle ordan alıyım seni ;)
sanırım bu sonuncusu en kısa çözüm :D :D
len tolga sende benle kafa buluyon haa:Dmemonun orayı biliyorum zaten:Dben en iisi memonun oraya geçim:D
abi memet abini dukkan değil o levent abinin evi :D :D :D
resimler nerede
https://www.izlesene.com/video/oyun-...-dugun/2299821
Çok güzel bir gündü hiç bu kadar gülmemiştim bundan sonra bu grup her yere gidecek haberiniz ola :D
Gelmeyenin topuğuna sıkarım , bir kişi gelmesede olur o kendini biliyor :D
kim o ya? o kadar yolu teptim geldim, üzerime alınıyorum haa :)
ayrıca ankara'dan urfa'ya kadar her radara selam verdim, ama nedense kimse bana selam vermedi :D:D:D
Bu arada ömür boyu mutluluklar diliyorum. En kötü günlerinde bile yüzleri bu videodaki gibi gülsün.
duba gördüğünde kaçacaksın radar gördüğünde selam vereceksin..
Burak daha kendine gelememiş en son dubalardan kaçarken görmüşler bir daha haber alamamışlar :D:D
duba gordum mu dayanamıyorum direk kaçıyorum :D :D
:D :D :D keşke biraz daha erken katılabilseydim ya, neler kaçırdığımı merak ediyorum :D
can sen burak abinin kaçma maceralarında varmıydın :D
evet vardım :D duba maceralarında da vardım ama onlardan öncesini merak ediyorum :)
Dedim ya uzun zamandır böyle gülmemiştim artık çenemi tutuyordum :D BU ortamı seviyorum ya :)
gerçekten bende uzun zamandır böyle güldüğümü hatırlamıyorum :D ekip az ama öz dü gerçekten. burak abinin o maceraları aklıma geldikçe kendi kendime gülüyorum hala :D en kısa zamanda aynı ekibi tekrar toplayalım. bu aralar hiç buluşma falan yok mu ya? ankara'ya gelmek için ufacık bir bahane arıyorum bu aralar :)
bu hafta bu hafta :D
aklımda az ama özlük bir buluşma var yine , katılmak isteyen tabikide buyursun gelsin ;)
beklemedeyim abi ;)
Şimdi düşünüyorum. Acaba dubayada selam mı versek..?:D
heheheh bu da farklı bi yorum tabi :D
polis dubaya selam verenleri durdurmuyormuş :D :D :D
LEVENT ABİME TEKRAR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM.
Tüm eglencenin sonuna katılmama ragmen çok mükemmel bi akşamdı. Arada sırada gülmek gerek:dj: