Çoşkun abi dur daha nereye böyle yapcak çok şeyimiz var daha hepberaber
Printable View
Çoşkun abi dur daha nereye böyle yapcak çok şeyimiz var daha hepberaber
ÇOŞKUN ABİSİZ bu formun tadı çıkmaz, ben demedimmi bigün çoşkun abiyi otomobil dergilerine kaptıracağız diye,
arkadaslar konu dogrudur dün bende okudum ve cevap yazdım fakat yazar yazmaz konu kayboldu heralde vazgecti dedim. ailevi ve işteki sorunlar nedeniyle temelli gidiyorum yazmıstı konuyu kaldırdıgına göre inşallah vazgecmiştir.Coşkun abi forumumuzun GÜLEN YÜZÜ nereye yok öyle satış ben kayboldum mu Kartal da kim bulacak beni dön geri orası degil diyecek.
Bu konuya bence Erdi bey yada Çoşkun bey son nokktayı koymalı yosa uzar gıder..
Ayrıca Çoşkun abı gıderken hoşçakal demeden gıtmez...
hayırdır coskun abı noluyor ya hakkatten.abı emın ol sen bu sıtede sevılen ve sozu gecen bı kısısın emın olkı sen gıdersen bırcok kısı buradan gıder
Coşkun Abi giderse forumu kapatın, öyle bişi benim için.
Çoşkun abi aman diyorum...sakın :) sensiz bir forum direksyonsuz puntoya benzer gitmeyiver yav!! daha buluşcaktık..
Haydaaaaaaaa..... Şimdi okudum konuyu, görmemişim daha önce, ne gitmesi, ne vedası be Coşkun. Hocam ayıp oluyo ama ha....
Coşkun gitmez...Merak etmeyin o teknik bir adam...Puntoyu seviyor, yardımı seviyor. Biz de kendisini seviyoruz.
Coşkun bir açıklama bekliyoruz... Şakamıdır nedir bu anlamadım yahu?
Çoşkunla konuştum biraz önce hiç bir yere gitmediğini sadece biraz mola verdiğini iş ve ailesel biraz sorunlar yaşadığını haftayada tatile gideceğini söyledi ..
yani lütfen sanki site yönetimi çoşkunu göndermiş gibi cümleler kurmayalım , çünkü çoşkun zaten yönetimin kendisi :)
konuda çoşkun yazana kadar kilitlensin . teşekkürler...