Geçen akşam gp inerken motoru stop ettim anahtarı çıkardım ve elim sinyal koluna çarptı ve yukarı doğru uzun farları yakar gibi kapıyı kapatıp kapıları kilitledim farlar hala yanıyordu ve amerikanlar gibi sonra kendi kendine söndü varmıydı bunun gibi bir şey başına gelen?.
günaydın zaferim
sen nerlerdesin
bu özellik standart adıda FOLLOW ME
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
ya bilmiyordum yaw
siliyim rezil olmadan
Konu JASMINE tarafından (15/03/2010 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
follow me home
ya gelmeyin üstümüze bende evelki gün el kitabından okudum follow me home yazıyor dedim bu ne acaba sonra google da baktım sabah ilk işim denemek oldu
gp lerın encok sevdıgım yonu bu iç aydınlatma,far,cd calar gıbı elektronık urunler bellı bır sure sonra otomatık kapanıyor ve aku bıtmıy bırde camlar kapansa )
varmı daha bilmediğimiz bişe fabrika çıkışlı özellik ufak ayrıntıda olsa paylaşın daha bişe bilmiyoruz
aracı istop ettikten sonra her yaptığınız selektör başına 30 saniye farlarınız açık kalıyor tabi yanlış hatırlamıyorsam zaten saniyeleri yol bilgisayarıda gösteriyo
GRANDE PUNTO 1.4 FİRE ACTİVE 77 BG 3K
palioda bile var
Arada çok işe yarıyor.bide arabaya geri gelende yansa daha iyi olacak
Teşekkürler
walla kardeşim iyi yaptın açmakla gerçekten bende bilmiyordum öğrenmiş oldum
Bende ineyimde arabanın yanına bi buluşta ben yapayım
Ulen ben de bu özellik Active modellerde yok sanıyodum. Şu el kitabını hatmetmenin zamanı geldi sanırım
Ben bu özelliği her akşam kullanıyorum. Garaja giriyorum, farlar açık, kontağı kapatınca heryer karanlık, kolu çekiyorum bir yere çarpmadan kapıyı buluyorum.
Active = Boş teneke
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri