Kardeş paran var ise aracı da begendiysen git al, değer değmez mevzusu değil...Sadece şu kıyası yap,arabaya 4-5 sene bineceksen mutlaka al, ama 1-2 sene sonra satarım dersen olmaz...Bravo şu anda hem tasarım hem de özellikleri bakımından çok çok önde bir cok arabanın bence de...Benim param olsa kesin alırdım...
Şimdiden hayırlı olsun
Araba çok güzelde fiyatıda öyle açıkcası.Bende arabamı satarken Bravo alma niyetiyle satmıştım fakat şu anda o paralara Giuletta almayı planlıyorum.O olmazsa Astra dizel inşallah.Bunlarıda listene dahil et bir test sürüşü yap derim.
vw gurubu için söylediklerin gerçekten düşündürücü ama bende garantisi bitmesine 1 hafta kalıpta turbosu patlayan caddy duymuştum.
şimdi herkesin otomobil alırken beklentileri farklıdır.kimisi zevkine alır,kimisi para kazanmak için kimiside ailesi için alır.
benim araçtan beklentim işlevsel olmasıdır.evli iki çocuklu bir babanın gidipte tek kapı spor bir araba alması pek mantıklı değildir herhalde.o kadar para verecek olsaydım toyota verso alırdım nedenmi,güvenli ve büyük bağajı var.tam bana ve aileme göre.
bekar ve biraz daha genç olsaydım bravo,golf,gibi bir araç alırdım.ama 48 bin vermezdim.bu paranın büyük bölümünü donanım ve aksesuara veriyorsun,bence yazık.
BRAVO 5K DYNAMIC PLUS 1.4 T-JET 120 HP işte bunu alıdım 38.000 tl pazarlıksız.36.000 alınır herhalde
Konu taneren tarafından (09/06/2010 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.
merhaba arkadasım bencede biraz ii düşün güzel para.cok iii düşün ve senin için en iii kararı ver sonradan pişman olma.ne alacaksan içine iyice sinsin.bence sıfır alma satarken büyük zarar edersin.şimdiden hayırlısı olsun.
İçine siniyorsa hoşuna gidiyorsa,beğendiysen al.Tercih meselesi sonuçta. O paraya şunu bunu alırsın demek istemem.
33.500 liraya dualogic skydome dynamic bi araç buldum adamla irtibata geçtim aracı gördükten sonra sanırım alıcam araç 2008 model ve lav kırmızı kırmızı istemiyordum ama kısmetse en güçlü aday bu.
guilatta güzel bi araç bende niyetlendim bravodan sonra fakat o aracı alırsanız ve araç arıza yaparsa o aracın arızasını çözecek bir koyuncu fiat servisi göremiyorum,sıfır ustalık bol kazık prensibiyle çalışıyorlar en basit örnek polen filtresini değiştirmişler filtre kutusunu içeriye atıp filtrenin tüm pisliğini koltuklara döşemelere boşaltmışlar,selenia yerine castrol koymuşlar 40 dk sürecek iş için 3 saat serviste beklettiler,lastiklerde azot olmasına ramen söndürüp hava basan evlere şenlik bir servisimiz varKendim sanayiciyim periyodik bakımları kendimde yababilirim servise gidiyorumki daha özenli yapılsın ama adamların en ustası çıraktan beter.
bencede 48 bin çok çünkü herşeyden önce allah sattırmasın ama bunu satmayı düşündüğünüzde aracı yerinden kıpırdatmasanız dahi 5 bin lira sizden gidicek birde yerinden kıpırdattığınızı düşünün bence o paralara gerçekten güzel araçlar alınabilir...
Farklı olmak istiyorsan birde LANCİA DELTA ya bak.benzinli turbo 23000€ dizel 120 hp lik 25000€ tek paket zannedersem bravodaki herşey mevcuttur.Ama araç karizma ve asaleti maksimum seviyede taşıyor tıpkı Alfalar gibi.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
ben bir bravo sahibi olarak 2 seden beri kullanıyorum bende ik defa fıata biniyorum ve alırken cok fazla gezdim ve test sürüşlerine cıktım tüm araçların şunu söyleye bilirim bravo gercekten rakiplerine karşı cok üstün özelliklere sahip bir araba ve cok memenunum 2. el almaya bak ve 35000 tl verdigin zaman istedigin bi bravo alabilecegine inanıyorum kesinikle memnun olacaksın dizellerden hemde her konuda yol tutuş,motor performansı,yakıt konfor,ve kokpit harika uzun yola gitmek için çan atıyosun ve saatlerce inmek istemiyosun o kadar haz veriyoki gercekten karar senin ama ben cok memnunum ve herkeze tavsiye ederim herkeze sevgiler saygılar
Sanırım bu cevap bir bravo kullanıcısından alındığı için en değerlisinden. O paraya bravo alınır mı demek bi bakıma Fiatı kötülemek gibi bişey. Hepimiz kızmıyormuyuz Fiatı kötüleyenlere. Bravonun içi ve malzemesi kaliteli.Benim de param olsa alırdım ama gücüm ancak puntoya yetti.
48.000 çok para.... hoşuna gittiyse...içine sindiyse... al derim... insan zaten kafayı kilitledimi almadan rahat edemez..
benim 48.000 liram olsaydı. alırmıydım. hayır..
kesinlikle çok para ama zevk bu beğendiysen al hayırlı olsun ben olsam 50 bine 1+1 ev alırdım kiraya verip ufak bir kredi çekerdim evin kirasıyla krediyi öder puntoyu satar ikinci el bravo alırdım![]()
İstisnai durumlar söz konusu olabilir fakat yetkili servislerin hepsinde bu sıkıntı var en büyük sebebiyse büyük yatırımlar yapılarak açılan servislerin büyük kazanç elde etme çabası ve dükkan açamayacak durumdaki az becerikli kişilerin servislerde usta olarak işe alınması.
Arkadaşlar 48 bin vermiyorum o işten vazgeçtim 120 hp cam tavan ve beyaz bi bravo bulursanız üstüne atlayın geliyorum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri