Malesef bir hafta önce city motorum arıza yaptı. Bu gün Kavaklıdere servis, motorun gelmesiyle garantiden değişimi gerçekleştirdi kendilerine tekrar teşekkür ederim. Forumda bu motoru anlatanlar bende küçük bir alet intibası bırakmıştı. Ne küçüğü akünün 2 misli bir şey. Yaklaşık 10-15 kg ağırlığında ve direksiyon mili, direksiyon aşağı yukarı mandalı filan hepsi üzerinde bir alet. Bakalım ilerleyen zamanda 2009-2010 modellerde arıza devam edecekmi görceeeeezz..!!
geçmiş olsun.. serdar yeni city ni güle güle kullan..
2009 modellerde de olmayacak diye birşey yok.Sonuçta mekanik birşey bu.
tabi iyileştirmeler yapılmıştır ancak yinede kul yapımı :/ geçmiş olsun.
Garanti zaten bunun için var. İyi sürüşler...
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
Serdar abi geçmiş olsun...
I ' m c a p u l i n g . . .
Garanti bunun icin var ama 2006 da aynı hata var 2009 da aynı hata var Fiatın ARGEsi Niye var ozaman ...
Geçmiş olsun serdar abi , sorununun çabuk çözülmesine sevindim. Umarım birdaha büyük arıza yaşamazsın.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
2007 model suankı aracım çok sukur bı sorun cıkmadı zaten bundan sonra Aston Martin alıcam city falan düşünmem artık![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
geçmiş olsun serdar ağabey. umarım tekrarı olmaz.
Geçmiş olsun Serdar Abi, hem hacimsel olarak hem de fiyat olarak iri bir parça maalesefSonuçta garantiden hallolması güzel...
geçmiş olsun...
geçmiş olsun. tek diyebileceğimiz şey bu city olayını icad edenin eline verecen bizim yollarda bi gp bakın bakalım o city kalıyormu arabada
geçmiş olsun abi
arge çalışmalarının işe yaradığını kimse inkar edemez eski modellerle yeni modeller arasındaki arıza sayısı farkı bu durumu çok net olarak açıklar bence.
kişisel düşüncem olarak bide şu varki, tamam bu mekanik bir parça bozulabilir vs ama üzerinde daha çok çalışarak arıza oranı bugunkünden dahada düşürülebilir belki. Ama bugunkü arıza oranıyla, değişen parça maliyeti ile geliştirme maliyeti düşünüldüğünde; değiştirmesi daha karlı geliyodur.
Tabii birde diğer ülkelerde bu kadar yüksek arıza oranı yoktur. yolların kalitesi malum
Ne Mutlu Türküm Diyene!
serdar abim geçmiş olsun öncelikle garantiden değişmiş olması sevindirici
ancak
2009 larda ortaya çıkacakmı yada ne zaman duyacağız diye merak ederken durum onu gösteriyorki kabus devam ediyor
fiat iyileştirme yapıldı diyor ama yeni bir sistem demiyor sadece iyileştirildi
kanserli parça hala araçlarımızın üzerinde ve şimdiye kadar arkadaşlarımın yanında söylediğim ama forumda dile getirmediğim bir tezi yazıcam
aracınız grande punto ise
ister servis bakımlı olsun ister az kilometrede olsun ister full orjinal olsun hepimiz bu arabaya sahip olduğumuz sürece mutlaka cıty arızasını yaşayacağız
ama bugün ama yarın ama 1 yıl sonra mutlaka ama mutlaka üretilmiş olan tüm grande puntoların cıty MOTORU arıza yapacaktır
tek dileğimiz ya arızayı garanti bitmeden yapması yada aracı elimizden çıkardıktan sonra yapması üzülerek söylüyorum ama
KABUS DEVAM EDİYOR
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
diyanete soracam harbi. yağmur duası var bereket duası var. bir tanede city servo duası bulsunlar. kabus oldu harbi bu meret yav.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri