wallahi çok iyi şaşırtıcı yani ama araç giderken resim çekmeseymişsin süper olucakmış aman dikkat abicim
Konu Linos tarafından (29/03/2007 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutu düzeltildi!
wallahi çok iyi şaşırtıcı yani ama araç giderken resim çekmeseymişsin süper olucakmış aman dikkat abicim
araç gitmeseydi kalan mesafeyi nasıl görurduk bora abi ? genelde benim gözüm hep anlık yakıt tuketımınde oluyor.
Dostlar Kimsenin Gözü Anlik Tüketimde Olmasin Bence çok Dikkat Dağitiyo Devamli Gözü Takiliyo Insanin Allah Gostermesın ..
Adam gibi 90 km/sa hızı geçmezsek zaten o range değerlerini yakalamış oluruz...
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
yaa o degilde dun servise gittigimde bıde araca smarttan 2007 nin yeni menusunu upgrade ettirdim. merak etmeyın sadece kemer sesi ikazı ayarı var ama 1 kere kendım deneyım dedım on/ off olayını ; off du , on yaptım oda ne !! kemer ikaz olayı menuden kayboldu. öyle bakakaldım. sımdı ötuyo ve menuden kayboldu.
ben en çok yanlış olmasın 1183 gördüm
1100 ün üstüydü ama sanki 1183 diye hatırlıyorum
yaptığım en iyi yol ise
Ankara - Çorlu
yeni geldim arkadaşlar evden eve 590 km ve şu an 354 km range var buda 944 yapar
ortalama hız yol bilgisayarında 110 civarı
bende 120 civarı 6 vitesle geldim
bence arabalarımız çok az yakıyor arkadaşlar
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
6. Vites Olayi Cok Farkli Yarama Tuz Basmayin Ahh Ahh
evet buğra çok farklı elin habire viteste
araba çok vites değiştirmeyi istiyor vites aralıkları sık
ama ben zevk alıyorum kimisi ise istemez herkes için farklı
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
alperylm kardeş ben sana daha ne diim o range ve benzin ibresi ne öyle ya tam karşıdan çekmediin için mi öle süpersin walla gaza pamukla mı bastın
soldan çektiğim için mazot ibresi fazla bile gözükmüş devrinde gidilirse o kmlere ulaşırız ama çabuk gaza gelince range de taban yapıo
buravo arkadaşım ben da henüz 1000 li rakamları görmedim ama her halde 90km gecmedin
Ya bu değerleri nasıl görüyosunuz, ben hiç göremedim 1000' i!!! Bi defasında pompacı taşırdı yakıtı ( genelde pompa atınca bıraktırırım ) bakmıştım we 900 flan diyodu. Yoksa sürüş esnasındaki ortalama yakıt değerleri, anlık tüketim gibi değerlerin bi kombinasyonu sonucu yansıyan bi şey mi bu, yani o anki kullanıma göre mi weriyo bu değerleri?
Ewet, tahmin ettiğim gibi demek...
Eywalla
Bu da benim range değeri.Yaz tatilinde Ankara dan Fulledikten sonra Aksaray Ağaçlı da durunca çekmiştim bu fotoyu,yaklaşık 220 km den sonra gösterdiği range bu idi...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri