Gecmıs olsun vallahı acayıp uzucu bır durum ıyıkı kasko var bu arda merak ettıgım su arabanın gercek degerınımı verecek kasko satın aldıgın fıyatımı odeyecekler kısacası
Printable View
Gecmıs olsun vallahı acayıp uzucu bır durum ıyıkı kasko var bu arda merak ettıgım su arabanın gercek degerınımı verecek kasko satın aldıgın fıyatımı odeyecekler kısacası
Kaskoyu gel de yaptırma .Başına gelmez dediğin geliyor. Geçmiş olsun
herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. valla çok üzüldüm ya daha puntomu alalı bir ay gibi kısa bi süre olmuştu çok da seviyordum aracımı ama bi kalktım ve gördüm ki araba 1 metre kadar su içinde. yapacak bişi yok allahdan gelene ne denir buna da şükür. bakalım kasko kaç para verecek umarım kasko değerim olan 18500 ü verir yoksa uğraştıracaklar beni. ama 18500 ü verirlerse bir ay içinde hemen yine bi punto alacağım. bu arada resimleri ekleyeceğim çok içler acısı durumdaydı puntom :((
geçmiş olsun çokk..en büyük kabuslarımdan biridir aracımı bu tür bi şekilde kaybetmek :S
biz kaskodan paramızı 2 ay sonra almıştık.
aracınızın kasko ile yaptığınız sözleşmedeki bedeli 18.500 galiba iyiki kasko bedelini düşük yazdırmamışsınız çünkü bu sözleşmede yazan bedelden 1 tl bile fazla vermezler
geçmiş olsun
Öncelikle geçmiş olsun..Üzücü bir durum..
Güneş sigortadan paranızı 1,5-2 ay arasında alırsınız.
Ama kaskoda yazan bedeli alamassınız..Aracınızın ogünkü piyasa bedeli ne ise o ödenir..İtiraz etmeniz sadece parayı alma işini uzatacaktır..
Tekrar geçmiş olsun..
büyük geçmiş olsun. iyi ki içinde değilmişsiniz iyiki de kaskonuz varmış.
çok geçmiş olsun...
şimdi arkadaşlar, kasko aracın piyasa değerini ödemek isteyecek ama fiyatı neye göre belirleyecek? teminat bedelini (yani kasko da belirttiğimiz alınabilecek en yüksek bedel) almak için ne yapmalı?
Geçmiş olsun.
Kasko=Kafa rahatlığı.
çok geçmiş olsun. :(
experlerin çeşitli anlaşmalı oldugu yerler vardır bunlar galeriler aracın showroom satışları ve normal piyasada satan insanlar.bunlar sorulur ortalaması alınır ve arabanın piyasa değeri çıkar...
Demiş oldugum gibi kaskoda yazan değeri ödenmez..Çünkü o değer ogünkü aracın piyasa değeridir..
Haberlerde gördüm sizin arabayı, suyun içinde dörtlüleri yanıyordu. Demek sizin arabaymış. Gerçekten çok üzüldüm, Ağrı'da bazen böyle görülmedik hava şartları oluyor. Ben oradaykende yumruk büyüklüğündeki dolulardan arabaların camları patlamıştı. Umarım istediğiniz miktarı alırsınız. Geçmiş olsun...
Üzücü bir durum, çok büyük geçmiş olsun, umarım başınız ağrımadan kaskodan paranızı alır en kısa zamanda yeni GP'nize kavuşursunuz.
büyük gecmiş olsun canınız sagolsun
Buyuk gecmıs olsun bu nasıl bır felakettır ya..İyiki içinde falan degıldınız sel sürüklerdi belki sizi..Allah korumus
Öncelikle Büyük Geçmiş Olsun Allah başka kaza bela vermesin...
kasko firması yani kaskonuzu yaptırdığınız acenta bir çok şeyi göz önünde bulundurarak kasko yapıyor ve size ona göre bir fiyat çıkarıyorlar örneğin siz 20 yaşındasınız ve araç sizin üzerinize normal şartlarda 30 yaşında olupta aynı arabaya kasko yaptıran bir adama verdikleri fiyatın her daim %20 ila %30 daha fazlasını söylerler ve aracın değerini her daim daha az gösterirler şimdi sizin aracınızın bedeli kasko poliçesinde kaç lira gözükürse gözüksün onun hiçbir önemi maalesef yok aynı zamanda aracınıza yaptırdığınız kasko bizim tabirimizle full kasko ise yani yangına depreme sel e vs afetleri kapsayan bir kasko ise ve sizin artı olarak aksesuar larınız içinde kaskonuz var ise fiyatı kasko üzerinden ona göre biraz daha yukarı çekiyorlar ama aracın o günkü piyasa fiyatı üzerinden değerlendirip en fazla 1 ay en az 15 gün içinde ödemenizi yapıyorlar siz kasknuzu yaptırdığınız acenteye gidip acenteden rica edin hatta biraz onları sıkıştırın onlar müdürlükleriyle telefon istişaresi yapsınlar biraz sıkıştırsınlar bakın göreceksiniz 15 gün içinde paranız ödenecektir bende sigortacıyım acentem var ordan biliyorum:)
geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun aynısını selimpaşa da bende yaşadım malesef çok kötü bir olay Allah kimsenin başına vermesin bnmde 2 arabam gitmişti .. 2 ay da verdiler parayı.