Fiyatları normal. Bence o kadar veriyorsan sıfır al.
Merhaba arkadaşlar,
Kısmet olursa ben de birkaç gün içerinde bir Grande Punto alacağım.
Tercih aşamasına geldiğim iki araba var.
1 - Fiat > Punto > Grande 1.4 Fire Active > Sahibinden Full Kit Paket Temiz Punto #24166662 - sahibinden.com
2 - Fiat > Punto > Grande 1.4 Fire Dynamic > İLK SAHİBİNDEN, HATASIZ, CAM TAVANLI #25088962 - sahibinden.com
Bu arabaların hangisini neden tercih etmem konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. Ayrıca ilk arabayı 22.500'e 2.arabayı 21.500'e alabileceğim. Fiyatların uygunluğu konusunda ne düşünüyorsunuz?
Fiyatları normal. Bence o kadar veriyorsan sıfır al.
Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)
Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli
bence 1.araç 2008 beyaz+skydome bu ikisi oldu mu punto budur 10 numara araba dedirtir yolda![]()
EVOEVOEVOEVOEVO
2010 olan piyasasına göre daha uygun ama 2008 olan daha güzel donanımı da daha iyi
brn olsam starjet alırdım ama![]()
23 24 vericeğine 0 alman daha mantıklı veyahutta indirim yaptırt satan kişilere.
bence 27bin TL den fazladır, çünkü satan kişinin aracı normal active değil. 27 bin bile olsa yine 2. eli çok mantıklı. Sonuçta araç 2010 model, sadece 1300 de. Aldığınız anda 4 bin TL'yi çöpe atmış oluyorsunuz. Şöyle düşünün 1 sene sonra satıyorsunuz siz sıfırını aldınız ben bunu Satarken nerdeyse fiyat farkı hiç olmaz. Ama zamanında 4 milyar ucuza almış oluyorsunuz
bence 2008 dynamic al derim.
27 bin TL Fiat'ın sitesindeki 1.4 Fire 77 HP için önerilen fiyattır.
FULL KIT (GÖVDE RENGİ DIŞ DİKİZ AYNALARI, 3 SATIRLI GÖSTERGE PANELİ & TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ, BOYALI ÖN IZGARA, GÖVDE RENGİ KAPI KOLLARI, METAL GÖRÜNÜMLÜ ORTA KONSOL, 15" ALAŞIM JANTLAR, DERİ DİREKSİYON SİMİDİ & VİTES TOPUZU, ÖN SİS FARLARI)
Artık Grande Punto için Active&Dynamic farkı olmadığı tek versiyon olduğu için bu aracın Active olduğunu düşünmemek gerekiyor.
İlanlardaki araçların özelliklerine baktığım zaman Dynamic versiyonlu olan arabanın Skydome + Otomatik klima+ Yan hava yastıkları dışında cezbedici başka bir özelliği olmadığını görüyorum. Gerçi Skydome başlıbaşına bir tercih sebebi olabiliyor.
27 lik aracı en cok 26 vererek alırsın. 25500 ü zorlarsın...Onlar stok araçlar cunku satmak isteyeceklerdir. alınabilir bence. Celik jantına kadar var baksana...Otomatik klimayı falan gözünde büyütme derim, sky dome ise aksesuar, kışın kullanmayacaksın, yazın da klima acılacak havalarda skydome ne yapsın...şahsi düşüncem aksesuar, arabada 4 tane cam var sonucta, yan hava yastıklarına ise olsa ii olur ama fazla teferruat fazla hata demektir, biri yandan kapılarına vursa patladılar derken kasko karsılasa da aracın orjianlligi gidiyor...
Bence sıfır 27ye pazarlık et derim...Sıfırın tadı bambaskadır. Ama 1 sene sonra satarım düşüncesi az da olsa var ise kafanda sıfıra girme. Sıfırı an az 3-4 sene binmen gerekir
Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)
Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli
bu iki arabayı kıyaslarsan tabii ki 2008 model..hiç dusunme bile..
This is not personel, just business..
2008 de hiç kaza yok demiş arkadaş..2010 olan son fiyattır diyo..eger onu almayı dusunuyosan direk pazarlıkla 2.000 lira daha ekle sıfırını al daha mantıklı..eger ful kit artı aliminyum alaşımlı jant bide skydome istersen ki ben öyle olsun isterim dusunmem 2008 olanı alırım..sonra da kırmızı fiat logoları alır takarım araca..başkada bişeye gerek yok.yalnız şöyle bişey ben lpg ye hiç sıcak degilim bunuda belirtiim..
This is not personel, just business..
2010 benim içime kurt düşürdü.Ne diye sattığını sordunuz mu?
Fikrimizi sorduğunuz için söylüyorum.Ben her zaman modeli yeni olandan yanayım.
Ben de yeni olan modeli almayı düşünüyorum
konu açmamın sebebi; dynamic versiyonda benim bilmediğim
başka farklar var mı onu öğrenmek ve doğru tercih yaptığıma yönelik mantıklı destek bulmak. Hepinize desteginiz için teşekkür ederim.
Sanirim bazı arkadaslar 2010 modelin full paket oldugunu dikkate almamışlar
benim tercihim 2008 olurdu
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
bence de sanki 2008 gibi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri