20 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Aranıza katılmayı düşünüyorum, tavsiyelerinize ihtiyacım var

Bilal Mert
    deep47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Standart Aranıza katılmayı düşünüyorum, tavsiyelerinize ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba, ben de yeni bir GP alarak aranıza katılmayı düşünüyorum. Eski kasasını daha çok beğendim, 5K Multijet + full kit + skydome olarak planlıyorum. Zira yenisi daha dar, özellikle diz mesafesi olarak, hem de fiyat farkı yüksek. Sizde doğru mu düşünüyorum? Ayrıca alırken hangi aksesuarları da almamı tavsiye edersiniz. İlginiz için şimdiden teşekkürler

Tolga Budak
    GPtuning GünahsizSeytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    38 LT 206
    Edilen teşekkür: 404

Gp nin tek bir kasası mevcut yanılmıyorsam diğer kasaları ; punto , punto evodur. Eğer Grande punto düşünüyorsanız temizinden Beyaz + multijet + skydome(sunroof) kesinlikle öneririm

Bilal Mert
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Punto evo'dan bir önceki kasa olanı kastetmiştim (birçoğunuzun sahip olduğu)

GURUR DEMİR
    GRDEDE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 624

Evet siz Grandepunto diyosunuz ve ben de Tolga'ya katılıyorum.Beyaz,skydome,multıjet,(diğer donanımlar tamamen senin zevkine kalmış)
    1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO

Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Bilal Mert
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Aynen dediğiniz gibi beyaz olanı multijet, full kit ve skydome olarak çok beğendim. Punto evoya göre çok şey kaybedermiyim acaba? Bir de bekleyip 2011 modelini mi almalıyım?

Konu deep47 tarafından (07/05/2010 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir.

Tolga Budak
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    38 LT 206

Kaybedeceğiniz tek sey evonun o güzelim iç dizaynı Ziraa (Bence) dış görünüm olarak tabiki grande punto

Bilal Mert
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

2011 modeli çıkacak mı GP'nun . Yoksa evo ile birlikte GP serisi bitecek mi?

Serhat GEDİK
    Yarasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 54

GP serisi daha devam etmez. Ellerindeki stoğu bitiriyorlar sanırım.
    2011 model olsa bile donanım ve motor seçeneğiniz artık pek fazla yok. 90BG 6 ileri Mjet gibi
    2006 Grande Punto 1.3 Multijet 90Bg 6ileri 195/55 R16 + (SP) Hi-fi Ses -> 26 EsEs

Halit BEBEK
    nerhal61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON
    Edilen teşekkür: 257

Alıntı deep47 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen dediğiniz gibi beyaz olanı multijet, full kit ve skydome olarak çok beğendim. Punto evoya göre çok şey kaybedermiyim acaba? Bir de bekleyip 2011 modelini mi almalıyım?

Evonun içi daha dar değil, koltuk bazında diz mesafesi olarak aynılar. Ama evonun içi görselliğin yanında gp ye göre cok daha ii tasarlanmış. GP lerin içinde kapı cepleri dahil pet şişe koyacak yeriniz yok. Evo da kapı cepleri küçük su sıgacak sekilde, ve orta konsolda kücük bir bölme ilave edilmiş. Evo dynamicte görsel ışıklarla iç mekanda kalite hissi var. Evo lar donanım olarak eski gp lerden daha ii durumda...Ama parasına göre evoya 30 ve züeri bir rakam mı verirsiniz, yoksa 2.el 2-3 yasında gplere 22-26 arası bir rakam mı verirsiniz. Acil olarak araba lazım diyorsanız evo icin en erken tarih agustos gibi alırsınız, tabi fabrikada hazır renk ve donanım seceneklerinden varsa onlar hemen gelir, Özellikle donanım ekletirseniz bekleme olur. Benim gibi araba hemen lazım ve ikinci eline 20-25 vermektense civatasına kadar yeni olan ve yeni yüzüyle evoyu tercih ederdim ki ettim

Şimdiden hayırlı olsun kardeşim
    Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)

Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli

Hüseyin Can
    hsyn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 339

EVO anlatılmaz yaşanır son 4 senedir grande punto hastasıydım resimdeki beyaz araç gibi araç alıcaktım ama EVO yu gördüm Alfa 147 den bile vazgeçtim.Hem çok daha uygun hem yakıt 10 numara hemde dizayn (özellikle içi) beni EVO cu yapmaya yetti.Ama aracı modluycam diyosan EVO da şu an seçenekler kısıtlı erken daha bilgin olsun.
    EVOEVOEVOEVOEVO

Bilal Mert
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Arkadaşlar gerçekten çok faydalı bilgiler veriyorsunuz, beni de evocu yapacaksınız sanırım

Halit BEBEK
    nerhal61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON
    Edilen teşekkür: 257

Arkadaşlar gerçekten çok faydalı bilgiler veriyorsunuz, beni de evocu yapacaksınız sanırım
    Hala yapamadık mı

Dediğim gibi bu meblağları veriyorsan 2.eli pek düşünme derim. 1-2 yaşındaki arabayı satan niye satsın. Ben temkinli yaklaşıyorum biraz, yani bi sorunu vardır ki satıyo derim. Maddi sıkışıklıksa anlarım. Ama "değiştiricem, model yükseltecem" diyenlere pek inanmıyorum. Dürüst satıcı bulmak zor... Arkadaşımın arabasını ıvırını zıvırını söyleyrek sattık. Önden kazalı dedik, şasede bişey yok, arkadan da kazalı, değişen yok, resimlerini gösterdik, lpg si sıralı degil ayar gerektirir ve daha pek çok seyi saydık ve mazda 323 familyi 11 bine sattık, 98 model, adam göstermedi bile, teşekkür etti, yaşlı bir çift aldı ve gitti...

Evo cok yeni bir model ve ne oldugu belli olmayan bir model de degil, multiair motorluları için bişey diyemiycem, o yeni allah var şimdi, ama fire ve mjet motorlar kendini ıspatlamış. Sadece evrim geçirdi işte...Bence yeni olsun ...
    Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)

Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli

ibrahim odabaşı
    ..:aranan adam:.. imdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BA -7-7
    Edilen teşekkür: 473

Alıntı GünahsizSeytan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gp nin tek bir kasası mevcut yanılmıyorsam diğer kasaları ; punto , punto evodur. Eğer Grande punto düşünüyorsanız temizinden Beyaz + multijet + skydome(sunroof) kesinlikle öneririm
    Katılıyorum birde Take off

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tolga Budak
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    38 LT 206

Alıntı imdesign Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum birde Take off

Off of

zafer yılmaz
    zyilmaz90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    34 EY 2476
    Edilen teşekkür: 71

ßen Evo Kullanıyorum Mükemmel Bişey Ya. Lüks Araba Havası Veriyor İnsana Heleki İç Dizaynı.Eğer Bakmadıysanız Bi Bayiye Uğrayıp Dynamic Modelinin İçine binin Derim Hatta Test e Bile Cıkın Bence + Olarak Yakıt Tüketiminde de Baya Bi İddialılar. Start Stop var MEsela.Gp den Daha Kaliteli Bi Görüntüsü var Stop larıi Olsun Farları olsun Bide Bağımsız Sis Farları var Virajlarda Dönerken Sis Farının Teki Yanıyor. Eğer İmkanınız Varsa Evo Derim Ama Siyah Almayın Güneşde Bordo Cıkıyor Ben Hiç Sevmedim O Rengi Beyaz Cok Güzel Duruyor. Ama Siyahında Yeri Başka Ya Yok yok Siyah Alın Yada Neyse İStediğiniz Rengi Alın Ama Yeterki Evo Alın Pişman Olmazsınız.

Bilal Mert
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Evo alırsam skydome'dan vazgeçmem gerekecek çünkü fiyat çok artıyor. Multijet + popkit + safety plus kit alırsam ne kadara gelir acaba?

Bül TAN
    PUNTO33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Edilen teşekkür: 22

Tamamen zevk meselesi bence...bende gp nin dış görünüşüne hastayım...evo ya ısınamadım

Emre Emre
    Human Rogue (WoW) bvulgari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 186

ben active modelini kullanıyorum evo nun gerçekten memnunum..Aracıma 16" takmayı dusundugum ve diger donanım artılarının cok lazım olmadıgını düsünerek secimimi bu yönde yaptım..Gerçekten tavsiye edebilecegim bir araba..
    This is not personel, just business..

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

grande punto kullanan arkadaslar genel olarak evonun dış tasarımını beğenemiyorlar ..bende dahil...gp deki agresif yapı alışkanlık oluşturdu..ama iç dizayn olarak çok beğeniliyor..bundan yaklaşık 1 ay önce evo almayı planlayıp fiyat almıştım..tam nıyetlendımki birden vazgectım ıcıme sınmedı ve yaklasık 2 hafta önce grandepunto aldım..eski aracımda grandeydi ve pişman deilim yine
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

Evo alırsam skydome'dan vazgeçmem gerekecek çünkü fiyat çok artıyor. Multijet + popkit + safety plus kit alırsam ne kadara gelir acaba?
    34-35 e bitirirsin mjet DYNAMIC spk + pk + birde Start&stop istersen 700 lira fark. şimdiden hayırlı olsun uzat elini anlaşalım konforu yol tutuşunu yakıt tüketimindeki + ları evo ile hissetmeye hazır gördüm sizi..

ben 1.4 77ps kullanıyorum 5.6 ortalama tüketimim ş.içi-dışı. m jeti siz düşünün artık