Çukurovaya iniş yaptığınızdan dönüşte aracınız nispeten biraz daha fazla yakacak ama her halukarda yine süper rakamlar,tebrikler.
Printable View
Çukurovaya iniş yaptığınızdan dönüşte aracınız nispeten biraz daha fazla yakacak ama her halukarda yine süper rakamlar,tebrikler.
teşekkürler abi, po'nun benzininide kullandım mazotunuda ikisinden de son derece memnun kaldım, kullanmayanlara kesinlikte tavsiye ederim. diğer firmalardan aldığınız yakıtla ne kadar km yaptığını ve ortalama ne kadar yaktığınızı not edin, daha sonrasında po dan en az 2 kez deponuzu fulleyin ve po'nun yakıtıyla gittiğiniz yolu ve ort. ne kadar yaktığınızı hesaplayın, yabana atılmayacak bir fark çıktığını göreceksiniz...
aracının yeni olmasından dolayı biraz fazla yakması gayet normal, km arttıkça yakıttaki düşüşü çok rahat farkedebilirsin...
yaklaşık 2 ay önce (mart'ın başında) gazianep-ankara arası dönüş yaptım, o zaman litresi ne kadardı hatırlamıyorum ama o zaman g.antep opet'ten fulleyip ankaraya geldiğimde tekrar opetten fullemiştim, 115,00TL gibi bir rakama dolmuştu, ayrıca o zaman kış lastikleride vardı. ama po dan almış olsaydım 100,00TL gibi bir rakama gelebileceğimi düşünüyorum...
arkadaşın ortalaması 3.6
nerdeyse fabrika verisi desene :)
Senin hesabına göre bir depo ile 1250 km yol yapıyorsun. Bu da km de 11 krş yapıyor. Bence çok başarılı. Ben ise bir depo ile 800 km yol yapabiliyorum. Bu da km de 21 kr yapıyor. Dizel dizel dizel diyorum:)