9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: sonax %50 indirim Motorlu taşıt vergisini garanti internet subesinden odeyenlere

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Standart sonax %50 indirim Motorlu taşıt vergisini garanti internet subesinden odeyenlere

    selam arkadaslar e-mail adresime garanti banktan bir mail geldi sizinle paylasmak istedim;

    Motorlu Taşıt Vergisi'ni İnternet Şubesi'nden ödeyen herkese SONAX Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulaması
    %50 indirimli!
    1-31 Ocak tarihleri arasında Motorlu Taşıt vergisini Garanti İnternet Şubesi'nden ödeyen herkes, SONAX Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulaması'nda %50 indirim kazanıyor.

    Ayrıca çekilişle belirlenecek 50 kişi SONAX Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulaması'ndan ücretsiz faydalanacaktir.

    Kampanyadan 1-31 Ocak tarihleri arasında İnternet Şubesi'nden MTV ödemesi yapanlar yararlanabilir.
    Ödüller sadece binek ve hafif ticari araçlar için geçerlidir.
    MTV ödemesi yaparak SONAX'dan %50 indirim kazananlar en geç 1 Mart 2008 tarihine kadar SONAX Uygulama Merkezleri'nde indirim haklarını kullanabilirler.
    Çekilişle ücretsiz bakım kazanan talihlilerimize randevu verilecek.

    SONAX, Boya Parlatma ve Koruma Sistemi nedir?
    Araç dış yıkamadan geçirilerek toz ve çamur gibi kaba kirlerden arındırılır.
    Daha sonra boya yüzeyine yapışan ve normal su ile gitmeyen yabancı maddeler, boyanın orijinal rengine zarar vermeden sökülüp atılır.
    Boya yüzeyinde oluşan kılcal çizikler, boya sürtünmeleri, harelenmeler pürüzsüz bir hale getirilir.
    Tüm yabancı maddelerden temizlenen,
    çiziklerden arındırılarak pürüzsüz hale getirilen aracın boya yüzeyi cila ile koruma altına alınır.
    Uygulanan bu sistem, zararlı UV güneş ışınlarına karşı etkili bir koruma sağladığı gibi aracınızın da satış değerini artırmış olacaktır.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Motorlu taşıt vergi sorgulama ve ödeme
    ERDEM1907 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 05/01/2011, 22:40
  2. Motorlu Taşıt Sorgulaması ve Kredi Kartı ile Ödeme
    Ah-MeT tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 26/01/2009, 09:44
  3. Garanti & Sonax işbirliği
    FoR_ReaL tarafından Araç Bakımı ve Temizlik forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 20
    Son Mesaj: 03/11/2008, 00:33
  4. 2008 motorlu taşıt vergileri ve trafik cezaları
    baycep tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 24/11/2007, 01:51
  5. motorlu taşıtlar vergisini yatırırken...
    Er-NnN tarafından Geyik forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 06/08/2007, 02:32

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com