yaştan giydirmesinler derken anlamadım bu kısmı ne gibi indirim ve neye yapıyorlar aydınlatırsan sevinirim :)
Printable View
yaşı genç olanı tecrübesiz ve kaza yapma riski fazla oldugunu düşünüyorlar. mesela siz 25 yasındasınız babanız 50 arabayı babanızın üzerine yaptıgınızda daha az kasko bedeli ödüyorsunuz
aradım ayhan bakalım fiyat ne cıkacak
uygun fiyat cıkar diye tahmin ediyorum
insallah :)
şöyle bir durum var bildiğim kadarıyla sana cıkarılan fiyatta araban markası filanda onemli.yani peugeot lar hani cok modifiye yaparlar genellikle gençler kullanırlar yaa onlara cıkan fiyat daha pahalı.yaş konusu da yasları genç olanların daha agresif kullandıklarını düşünerek kaza yapma oranlarının daha yüksek olduklarını düşündüklerinden çıkan miktar da ona göre yüksek oluyor.
serhat gemlıktekı ankara sıgortaya da bır sor senın palaka gemlık degıl mı?ben baya bı arastırdım.ankaradan uygunu yok gemlıkte haberın olsun
ayhan abi 950 cıktı ayhan abi :)
valla benim kardeşimin üzerine araba ehliyeti bile yok 21 yaşında geçen sene anadolu sigorta 750 ye bu senede 650 ye yaptılar :)
Turk Nippon sigorta sıfır araca 34650 tl üzerinden 505 tl ye yaptırdım. muafiyetsiz ful kasko.Biraz pazarlık yapın.
ben senelerden beri anadolu sigortayı kulanıyorum.her kolaylıgı yapıyorlar.çok memnunum ayrıca fiat servisleriylede anlaşmalı oldugundan dolayı fiat aracı olanlar içinde avantaj.
axa sigortadan dün 550 liraya 3 taksit yaptırdım.. fena bi fiyat deil. 22500 üzerinden kaskoladılar birde 1000 lira lpg var tabi
verilen rakamlara bakılırsa kasko fiyatları oldukça esnek.
4 ay önce 30.750 tl değer üzerinden 660 tl 11 taksit yaptırdım yapı kredi kaskodan sel ve deprem dahil.
full ankara sigorta 12 taksıt 750 tl
kargo fiyatlarını karşılaştırmak baya zor sonuçta oldukça çok paremetre var.
benimde kaskom ve trafik sigortam bugün itibari ile dolmuştu
kasko genel sigorta mapfre 430 tl
trafik sigortasıda 183 tl ye yaptırdım.