Beyaz beyaz beyaz:)
Printable View
Beyaz beyaz beyaz:)
beyaz ve gri halkın dilinde ''şirket aracı rengi'' olarak telafuz ediliyo biraz..
yani baktığımızdada çok var o renkten.. siyah ve kırmızı trafikte en belirgin renkler ama bakımı zor.. benim araç siyah ama herhalde bi daha alcak olsam siyah almam.. temizliği çok uğraştırdı beni... beyaz alırdım ama fun versiyon tarzı bi kasada beyaz alırdım. çünkü aracın sportif görünüşü rengide ortaya çıkartıyor.. mesela activedeki beyaz çok sönük...
kırmızı ve tonları :busted_b: gri araca karşıyım çünkü 2 gün arayla 2 gri arabayla çarpışıyordum çünkü göremedim araçları :ohmy0000:
TTS turuncusunu ki kendisi Lamborghini Gallardo dada aynıdır.. hiçbirşeye değişmem....ama interlagos mavi fenadır fena :D
aracım siyah.ama beyazda hep gözüm kalmıştır.beyaz renk puntoya çok yakışıyor.
beeyyaazz hangi araç olursa olsun :)
Benim GP vals mavi. Çok memnunum renginden ama beyaz ve kırmızı da fena duruyor.
bu güne kadar 3 renk araca bindim beyaz,koyu mavi ve gri şuanki punto. beyaz ile koyu mavi tozu pisi camuru çok fena belli ediyor ama gri puntoda o kadar deil. tabi biz ne desekde önemli olan senin gözüne güzel hangisi geliyor en güzel renk o dur bence kimisi mavi sever kimi gri kimi beyaz önemli olan sen hangisini yakıştırıyosun :)
bakımı zor olsada siyah, evolara en çok yakışan renk.sonra beyaz
bence ikisi arasında karar ver derim.
çok teşekkürler arkadaşlar hepinize.bir nevi zevk meselesi çoğunluk beyaz demiş ama grande puntolara da beyaz gerçekten çok yakişiyor.ama evo yine de siyah diyorum.hayirlisi bakalim valla heyecandan ölecem mayis olsa da gelse benim araç:D
Onur geçmez zaman geçmeeez :) deyim de seni azdırayım biraz daha :D Hayırlı olsun kardeşim aracın...Siyah da güzel ama hele ki sıfır araba zırt pırt yıkamak isteyeceksin :) Ayda 50 kagıt yıkatma parasını gözden cıkar :))
bolero kırmızısı kullanıyorum aracın rengini çok beğeniyorum ama şimdi olsa beyazdan başka bi rengi düşünmezdim çok yakışıyor gp ye
beyaz bence beyaz asaletın vesaflıgın simgesi
E o zaman bir beyaz resim yükleyelim
https://img263.imageshack.us/img263/6596/cep0090000.jpg
NFS underground oynarken kırmızı veya siyah 206 alıp kırmızı üstüne siyah yada siyah üstüne kırmızı vinly yapardım harika görüntü olurdu
Kesinlikle punto da beyaz...
gözüne hangi renk güzel geliyorsa o renk olmalıdır gerisi hikaye. farklı olmak iyidir :gunsmilie:
siyah veya beyaz.