öyle diger bayilere göre güzel indirim yapan yoktur sanırım gidip birebir pazarlık sonucu fiyatta indirim saglayabilirsiniz
selam ben istanbuldan fuat yenı üye oldum da punto evo alcam ama hangi bayıden alsam bilemiyorum yogunlugumdan dolayı bayıleri tek tek gezemiyorum.acaba hangi bayıler iyi indirim yapar direk gidip o bayıyle pazarlık yapiyim.yardımcı olursanız cok sevinirim.teşekkürler...
herkese selam.ben yeni üye oldum da..punto evo dinamik dualogin alcamda.çok yoğun olduğumdan bayıleri tüm bayileri gezme imkanım olmuyo.acaba istanbuldaki hangi bayıler iyi indirim yapıyo??bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum.direk gidip o bayıyle pazarlık yapıp alırım.bide acaba kaca alabilirim?yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler...
Konu erdiyilmaz tarafından (18/04/2010 Saat 10:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
öyle diger bayilere göre güzel indirim yapan yoktur sanırım gidip birebir pazarlık sonucu fiyatta indirim saglayabilirsiniz
ummadığınız bir bayiden dip fiyat alabilirsinizço yüzden bütün bayilerden fiyat almanızı öneririm.ben öyle yaptım.erkay en iyi fiyatı vermişti.
Punto evo almayı dusunuyorum da dun fıyat arastırması yaptım bı ıkı bayıden...punto evo dınamık dıalogın ıcın en son 32.250 fıyat aldım.sızce nasıl? Bana yuksek gıbı geldı.acaba daha da ındırebılırmıuım?yardımcı olursanız sevınırım.tesekkurler...
anadolu yakasında ary otomotıvden fıyat alabılırsınız?bunun dısında kırmak ve bırmot tanda fıyat alabılırsınız?sımdıden hayırlı olsun..
Cok sagolun suat bey...pekı bı bayıden 32.250 fıyat aldım cok mu acaba daha ınfırebılır mıyım
bence bırazda bayılere gıdıp yuzyuze konusmak,pazarlık yapmak faydalı olacaktır.32250 zaten lıste fıyatı..bunun daha asagıda olması lazım dıye dusunuyorum.yakınınızdakı bır bayıye cay ıcmeye gıdıp bence bır fıyat almanızda fayda var..
Arac takat etmedıgım halde en fazla takas ındırımı yapabıleceklerını yanı bın lıra ındırebıleceklerını soyledıler.ama haklısınız galıba daha baska bayılere de gıdıp ındırım ıcın ısrar etmem lazım.pekı kaca alsam ıyı bır fıyata almıs olurum evo nun dınamık ve trıptonık vıteslısını?
en dusuk fıyatlısını tabıkı..bazen bayının elınde olan aracı uygun fıyata verebılıyorlar.bunun ıcınde bayılerı gezmek lazım.ben gecen agustos ayında 2009 model dynamıc manuel versıyona kırmak bayısı 24500 tl vermıstı.aynı araca baska bır bayı 26500 tl fıyat vermıstı.bu yuzden bıraz dolasmanızı tavsıye ederım.belkı kredı seceneklerınden cazıp olan bayı bıle olabılır.ınsallah en kısa zamanda aracınıza kavusursunuz..
Yardımlarınız ıcın cok sagolun suat bey...ınsallah uygun bır fıyata alabılırım.zaten pesın alcam cok sukur kı ınsallah yanı kredı alma gıbı bı sıkıntıyla ugrasmıcam
acele etmeden ıstedıgınız bır fıyata alabılecegınızı dusunuyorum.
İstanbul kalabalık bir şehir o yüzden gelen araçların satılamama gibi bir durumu yok bunu bilen istanbul bayileri indirime pek yanaşmaz tavsiyem şehir dışı az nüfuslu bir ilden daha uygun fiyat alabilirsiniz yada yeni yıla girmeye yakın kota doldurma indirimi nedeniyle nerede ise karsız fiyatla araç veriyorlar bekleyin öyle alın![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri