Selam,
Oyle bir fiyat varsa bende talibim
Aracım 2006 Model 5K fire;
Kasko bedeli : 17500 TL
Kasko firması : ANADOLU SIGORTA (Full)
Geçen sene 1170 TL ödedim ...
MErhaba arkadaşlar. kaskonun suresi 17 nisanda bitiyor malum teklifleri arastırıyorum ama forumda 350 gibi fiyat hatırlıyorum bana verilen fiyatları inceledigimde ise bu fiyata yaklaşmıyor aracın bedelini dusuk gosterip mi o fiyatlara ulasmı olabilirler acaba. aksigorta 450 lira teklif verdi arac 2006 model ve hasarsızlık indirmii son kademede ( 4 yıldır hasar yok)
Selam,
Oyle bir fiyat varsa bende talibim
Aracım 2006 Model 5K fire;
Kasko bedeli : 17500 TL
Kasko firması : ANADOLU SIGORTA (Full)
Geçen sene 1170 TL ödedim ...
Ne KaDaR BiLiRSeN BiLL , SoYLeDiKLeRiN KaRSıNDaKiNiN aNLaYaBiLDiĞi KaDaRDıR ..!
yalnız yuzde 60 hasarsızlık indirmi var ve genelde tum kaskolar bu fiyata yakın veriyorlar başak grupamadan yaptrıacka gibiyim 462 lira veriyor sizce nasıldır zirrat bankasının sigortası
bana 1500 cıktı kalsın dedim 800 bile razıyım oysa
Mustafa benim araçta 2006 model 3k fire active poliçede kasko değeri 17.000 gözüküyor yüzde 50 hasarsızlık indirimi ile EUREKO sigortadan 420 tl / 8 taksit yaptırdım world card...
ışık sigortada uygun fiyat veriyor bi bakın isterseniz
zaten yaklaşık olarak 450 tl civarı kaskolardaki taban fiyat ne indirimin olursa olsun inmiyorlar daha aşağıya Başak sigortaya gelirsek ben 2 yıldır yaptırıyorum başaktan kaskoyu vaad ettikleri güzel şeyler.tavsiye edebilirim.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
daha 3 gün önce yaptırdım..
allianz sigorta dan fiat kasko 650 tl. full oto koruma+mini onarım+tüm teminatlar
aracım 2009 model 1.4fire active %30 hasarsızlık ve %3 meslek indirimi..
Anadolu sigortadan kasko yaptırıp daha sonra kaza yapan bir arkdaşım uzun bir süre aracını servisten çıkarmak için uğraşmıştı o nedenle allianz kaskodan ayrılma derim..
üstelik adamlar yılda bir de olsa full oto koruma veriyorlar iç dış dahil..
462 lira verdiler artı 1000 lirada lpgsi var aracın kasko fiyatı 18500 e geliyor en uygun veren başak sigorta sikayetvar. ıda ncelemem gerekecek sanırım.
Benim gp ilk alındığından beri kaskolu ama deviri yaptıktan sonra eski sahibi kasko poliçesini alıp gitti, fiyat aldığım tüm sigortacılar (eskisi dahil) 1300 civarı rakamlar verdiler, bende henüz yaptırmadım kararsızım.bu uygulama bana çok saçma geliyor.
simdi kasko kişiye özel örnegin 2006 dan beri kendi kaskomu yaptıyıroum arabamı satıp yneisini aldıgımda benm haklarım kaybolacaksa bu da bana haksızlık olur
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
araç kasko değeri 22.300 tl model 2008
kasko ücretim 492 tl demir sigorta ful kasko ve çekiçi + 750 tl yedek anahtar kaybı olursa karşılıyor.......son artıları 30 cm kadar çizik + göçük ücretsiz yaptırabiliyorsun
Peki arkadaşlar,
Ben Anadolu sigorta ' dan Allianz ' a geçersem 1 yıllık hasarsızlık indirimim yanacak mı , yoksa devam mı edecek ?
Bu konuda aydınlanma ihtiyacım var![]()
Ne KaDaR BiLiRSeN BiLL , SoYLeDiKLeRiN KaRSıNDaKiNiN aNLaYaBiLDiĞi KaDaRDıR ..!
hasarsızlık indiriminden yararlanabilirsin bende allians sigortadan demir sigortaya geçtim 408tl indirim aldım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri