ağzımın suyu aktı resmen arkadaşlar ne tatlı yorumlar benim emektar palio dan sonra bu arabayı alırsam neler hissederim acaba
Printable View
ağzımın suyu aktı resmen arkadaşlar ne tatlı yorumlar benim emektar palio dan sonra bu arabayı alırsam neler hissederim acaba
Puntom bitane yaa :D:D hiçbişeye değişmem onu ama city'i kullanmıorum başıma problem açmasın die böyle daha iyi hemde kas yapıyorum :P zaten yumuşak yani :D ölee pamuk oluo serçe parmakla kullanıom :D
Bende bağımlıyım. Eskiden GP nin normal direksiyonu bile hafif gelirdi, şimdi arada sırada kolum alışsın diye City kapalı geziyorum sonra dayanamayıp hemen açıyorum.
Motor sessiz, özellikle düşük hızlarda yol sesi de gelmediği için resmen bisiklete biner gibi tatlı bir kullanımı oluyor.
Gideceğim yere biraz daha geç gideyim, bu keyif hemen bitmesin diye yavaş kullanıyorum.
Sırf City mode için bile alınır bizim arabalar.
hep city açık kullanıyorum ya arkadaşlar bu ne rahatlık varya anlatamam meğer süper bişeymiş fakat artık city siz kulllanamıyorum çok alıştım city kapalı olunca şehir için de yemin ederim direksiyon toros un ki gibi abartğımı düşünebilirsiniz ama city siz trafiğe çıkmak benim için işkence:)
kesinlikle öyle katılıyorum :)
Araba kullanmak yormuyo insanı bu sayede gerçekten çok iyi bi özellik tabi her gülün bir de dikeni vardır katlanmak zorundayız...
cumartesi akşam kapattım city modunu. ama dün akşam açtım. hiç çekilmiyor. çok zor oluyor. fena bağımlılık yapmış.......
Bende sürekli City açık durumda. Alışkanlık yaptı.
bir gün kapalı denesene bundan sonra başka araç alırsak nasıl alışacağız ... bilmem valla....
Yeni aldığım GP' de "city" fonksiyonunu sadece manevrası fazla park durumlarında açıyorum. Bağımlı yapar adamı fazla kullanmıyorum :)))