ama hava filtresini takınca hiç acımıcam ben 8D
Printable View
ama hava filtresini takınca hiç acımıcam ben 8D
Abi ne yapayım. Yani şu kendilerini üsütn görmeleri yokmu beni çileden çıkarttıyo. Yani okadar para vermiş ama icraat yok. Rampada geçiyorum herkezi işte. Bunları anlatıncada abartıyorum zannediyorlar.
Ben uzun yola çok çıkıyorum bu arabayla. Araba rampada gerçekten bir başka gidiyor. Şuan 17000km de motor iyice kendini göstermeye başlıyor. Ama şuda varki düzde gitmiyor meret. :(
bendede tam tersi var abi düz yolda felaket gidiyo alet ama hafif yokuş yukarı kalkınca hemen kesiliyo :(
Seninki benzinli olsa gerek. Ben rampalarda çok dik olmadığı sürece 140km/h dan aşşağı düşürmüyorum.Çünkü motor yakkaşık 120 km/h da maksimum torkta çalışıyor.
Ama düzde 180km/h diyor 181km/h demiyor yaw. Çünkü motor 170km/h dan sonra maxımum beygir devrini bitiriyor :( Yani beygiri yetmiyo anlıycanız.
ewt 95 lik benimki rampada turbonun verdiği güç sayesinde rahat gidiyosun muhtemelen düz yoldada dediğin gibi beygir yetmiyodur
Neyse yaw iyki gitmiyor. Benim sınırları zorlama alışkanlığım var. :D sonuna kadar birkere bile olsa basmadan rahat etmiyorum. Sonuna kadarda bastım o bana yeter.
daha bugun arkadasım takla attı arkadaslar lutfen dikkatli olalım
Bülent A.;
benim şöyle bir taktiğim var! Baktım adam hırs yapmış yarışmaya kalkıyor, ben de inadına yavaşlıyorum! Böylece adan hırsını alamadan defolup gidiyor!
Ben canımı pazarda bulmadım, onlar meraklıysa beni bulaştırmasın nerede kaza yapıyorsa yapsınlar!:B
Etraf hiyar dolu. Ozelliklede hersey de kornaya basan ve sellektor atanlara acayip uyuz oluyorum genelde taksiciler yapiyor ama...Bence sinirlenmemek lazim birakin gitsin artik ben takmiyorum o tipleri.
sakin arkadaşlarım sakin lütfen.
sizin gibi delikanlıları daha çok kıskanacak o dengesizler.
altınızda güzeller güzeli bir canavar var daha ne olsun.
benim makinayı gören yanlamaya başlıyo 8D
bende sıkıldım artık. yaşı genç olan arkadaşlar çoğunlukla hız tuzağına çok düşüyor. kaza kaçınılmaz 8P
ki senin makinayı gören yerinde duramıyordur eminim
ya ryu senin makina da makina yani.
görüp de yerinde durmak ne mümkün abi.
şunun güzelliğine baksanıza arkadaşlar.
harika ya.
e tabi canım bülentin red scorpionun yeri ayrı ama seninki de harika yani.
kısmet, inşallah hepimiz bülentinki gibi esaslı modifiye yapmaya başlayabiliriz.
maşşallah ryu çok tatlı olmuş. bide şu korna işi en çok sanırım ankarada var acayip i.ne ankaradaki çoğu taksici istanbula gittim geçen ay burdaki taksicilere gore cok daha medeni istanbulun taksicileri
sevıyesıne düşmeye değmez kardeşim boş ver taş yerınde ağırdır farkını hısetmış olacakı senın ve gp nın sıdık yarıştırmaya kalkmış:):):)
@ ryu
güzellik yarışmasını şimdi yaparsak bi anlamı olmaz bülent abi alır yani tartışmasız o yüzden herkeze biraz zmn verelim yaza yapalım yarışmayı ;)
kaale almayın öyle alçak adamları.
siz yüksektesiniz diye çamura yatarak geçmeye çalışmaları kendilerini daha fazla alçaltmaktan birşeye yaramaz.
boşverin gitsin abi.
Ya arkadaşlar hekesin Puntosu güzel.
Yarışma yapılacaksa da ben yarışma dışı kalırım önemli değil.
Ama en beğendiklerim arasında RYU nun Punto var onu da söyliyeyim